Szállítási díjak 2020

Pontos szállítási idő (óra6perc) megadására nincs lehetőség, a kiszállítás kizárólag munkanapokon, 8:00-16:00 óráig bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni ahol az átvevő személy egész nap elérhető.
A csomagot kétszer próbálják meg kézbesíteni munkaidőben. Sikertelen kézbesítés esetén a kézbesítő értesítőt hagy maga után. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén az értesítőn feltüntetett postán 5napra letétbe helyezik a csomagját, és Ön ott veheti át.
Utánvétel esetén Ön a csomagot a házhoz szállító futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza a megrendelt termékek értékét és annak szállítási díját.

Bankkártyás fizetés utánvét esetén  

(bankkártyás fizetés utánvét esetén kizárólag az MPL futárnál lehetéges amennyiben az adott település postai futára rendelkezik bankkártyás fizető terminállal)

A fizetés egyszerűen és gyorsan, készpénz használata nélkül a csomagja átvételekor.

A tranzakció nem a weboldalon, hanem a futárnál lévő Mobil POS terminálon keresztül történik.

A feladott termékekről a szállítmányozó cég SMS-ben küld egy rakomány jegyzéket (ami egy szám) amin a vásárlóink bármikor nyomon tudják követni a csomagjukat, ha a megkapott számot beírják ide Online csomag nyomkövetése.

Házhoz szállítás esetén kérjük, ellenőrizze a kiszállításkor a csomagot, és csak sérülésmentes és hiánytalan teljesítés esetén vegye át és írja át alá az átvételi elismervényt.

Amennyiben sérült a csomag vagy hiányos, akkor helyben a futártól kérjen egy dátummal és aláírással ellátott jegyzőkönyvet. Ennek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük, az áru átvételekor tartsa magánál a személyi igazolványát vagy egyéb azonosító okiratát, mert az 1781/2006/EK Rendelet alapján a kézbesítő postai dolgozó bizonyos esetekben köteles azonosítani az átvevőt a vételár átvételekor.

Amennyiben nem vette át, vagy nem kereste a megrendelt csomagot-átvételt megtagadta jelzéssel visszakapjuk a Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy a megrendelő nevére és címére a továbbiakban ne küldjön újra csomagot vagy csak az előzőleg elküldött szállítási díjának előre történő megfizetése esetén teljesítse a megrendelést.

Újbóli kézbesítést kizárólag a csomag ellenértékének és az oda-visszaszállítási díj előre történő megfizetése esetén áll módunkba teljesíteni.

A szállítmányozást a Magyar Postával végezzük , mellyel akár már másnapra is ki tudjuk küldeni a megrendelt termékeit.

Alapszolgáltatásai a következőek.mpl_logo_1.gif

Online csomag nyomkövetés.

Kétszeri kézbesítési kísérlet.

5 napos tárolás a szállítási címhez legközelebbi postán

Az átlagos szállítási idő 1-3 nap, abban az esetben, ha a termék nincs nálunk raktáron a szállítási idő 3-10 napra tolódhat. Ilyen esetben tájékoztatjuk és egyeztetünk vagy telefonon, vagy email keresztül.

A további szállítási díjaink is nagyon kedvezőek megpróbáljuk megtalálni mindég a legmegfelelőbb szállítási módot a vásárlóink számára. Megteszünk mindent, hogy a megrendelt termékek csomagolásával biztosítani tudjuk az ép és biztonságos szállítást.

A megrendelések kiszállítását a Royal futárszolgálattal is végezzük. Kiszállítási idő 2-4 munkanap. Utánvétes fizetés esetén bankártyás terminállal való fizetésre nincs mód.

2020 év Szállítási költségei.

3000Ft értékig

999Ft

3000-5000Ft értékig

1490Ft

5000-10000Ft értékig

1890Ft

10000-20000Ft értékig

2290Ft

20000-30000Ft értékig

2890Ft

30000Ft felett

2990Ft

Az áraink bruttó árak, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A szállítási költség a számlán minden esetben feltüntetésre kerül.

Szállítási díj banki előre utalás esetén.

3000Ft értékig

999Ft

3000-5000Ft értékig

1390Ft

5000-10000Ft értékig

1790Ft

10000-20000Ft értékig

2190Ft

20000-30000Ft értékig

2690Ft

30000Ft felett

2890Ft-


Amennyiben a csomag súlya meghaladja a 40kg-ot egyedi szállítási díj kerül felszámításra, amelyről minden esetben egyeztetünk a szállítás előtt.Az áraink bruttó árak, a 27% ÁFA-t tartalmazzák.

A szállítási költség a számlán minden esetben feltüntetésre kerül.

Törékeny áru küldése esetén + 1690 Ft szállítási díj kerül felszámításra a szállítási díjra.

Túl méretes áru küldése esetén 1800 Ft szállítási díj kerül felszámításra minden olyan termékre, aminek valamelyik oldal mérete meghaladja a 70cm-t.

 Ezt minden esetben telefonon egyeztetjük még a szállítás előtt.

Egyedi szállítási díjak kerülnek felszámolásra olyan termékek esetében, amelyek méretben és súlyban meghaladják a 70cm-t illetve a 30kg-ot. Ezek a termékeknél minden esetben a program automatikusan felszámolja az árakat. Amennyiben ilyen jellegű terméket vagy termékeket vásárol és a szállítási díj meghaladja, a 15000 Ft értéket megnézzük, hogy raklapos szállítás esetén nem e lehet olcsóbb a szállítási költség. Ilyen esetekben vagy telefonon, vagy írásban értesíteni fogjuk.

Azon megrendelések esetén, amelyek raklapos szállítást igényelnek a szállítási díj mértékéről minden esetben tájékoztatjuk.

Raklapos szállítás esetén a raklapok díjai:

A raklapos szállítási díjak egyedi díjszámítás alapján történnek, függ a raklap méretétől és súlyától.

Általában 15000-20000 Ft/raklap árakon lehet számolni, de minden esetben előzetesen, leegyeztetjük a raklapos szállítás díját.

- EUR laklap díja 1990 Ft/raklap

Az árak bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.

A törékeny termékeket törékeny biztosítással látjuk el, így ha bármi történik vele a szállítás során kártérítési igénnyel fordulhatunk a szállítmányozó cég felé.

Miután a megrendelt termékeket a szállításra megfelelően elkészítettünk és átadtunk a szállítmányozó cégnek attól kezdve a szállítás során keletkezett kárért a szállítmányozó vállal garanciát. Minden esetben természetesen segítünk az esetleges kár rendezésében.

Kérjük minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát a megrendelt termék (termékek) egyezik e a megrendelésben szerepelt színnel, fajtával, mérettel stb. és ha bármilyen eltérést talál jelezze felénk telefonon vagy emailon keresztűl. Ilyen esetben azonnal cseréljük vagy visszavásároljuk az adott terméket. Amennyiben erre nem kerül sor semmilyen felelőséget nem vállalunk az ebből eredő kellemetlenségekért vagy akár károkért. 

"A szó elszáll, az írás megmarad"

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy telefonon nem áll módunkban rendelést felvenni.

Bármilyen jellegű hibajelentése,szállítással való kérdése van kérjük azt írásban jelezze felénk.

A rendelésüket leadhatják webáruházban, az info@fekete-koi.com e-mail címen keresztül.

Kérjük, rendelésével kapcsolatban adják meg a termék pontos nevét, darabszámát a szállítási és számlázási címet, és a telefonszámot.

Hibabejelentés kapcsolatba kérjük, írja le egy pár mondatban mit tapasztalt a termékkel mi a gond vele és rakja a termék dobozába. Ezen feltételekkel elkerülhetőek a kellemetlenségek egy esetleg „közölt vagy nem közölt” telefonos beszélgetéssel.                 
Megértésüket köszönjük!