GYIK

Magyarország területén a csomag kiszállításának időtartama 1-2 munkanap.
További részleteket az alábbi linken tekinthet meg:
Házhozszállítás

Egyes esetekben, ha nem raktárkészleten lévő terméket vásárol, a szállitási idő változhat, ebben az esetben mi azonal értesitjük önt.

A megrendelt termékekről emailben küldünk elektronikus számlát, éppen ezért fontos, hogy helyes email cimet irjon be a rendelés leadásakor.

Ha a tőlünk vásárolt termék meghibásodott vagy úgy gondolja nem működik rendeltetésszerűen, kérjük töltse ki jegyzőkönyvünket a visszaküldeni kivánt termék ellenőrzéséhez.
Sziveskedjék a a jegyzőkönyvet és a számlát/garancia papirt a meghibásodott termékkel együtt visszaküldeni a részünkre. Bármelyik dokumentum hiánya esetén kérését nem tudjuk feldolgozni.

Ha a megvásárolt termék bármilyen okból nem felel meg, akkor élhet az elállás/visszavásárlás jogával webáruházon keresztül vásárolt termék esetén. Ezt a termék átvételét követő 14 naptári napon belül érvényesítheti. Kizárólag eredeti csomagolásban, garanciajeggyel/számlával, eredeti állapotban küldheti vissza a terméket, melynek vételárát levásárolhatja más termékre vagy kérheti a termék vételárának visszafizetését. A terméket minden esetben először le kell ellenőriznünk, hogy biztos hibátlan, hiánytalan, mielőtt ez a lehetőséget érvényesíteni tudja. A kiszállítási és visszaküldési díj minden esetben a vevő költsége.
A visszaküldéshez az Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése és a visszaküldött termékekhez való csatolása kötelező!

Ha a megvásárolt termék bármilyen okból nem felel meg, akkor élhet az elállás/visszavásárlás jogával webáruházon keresztül vásárolt termék esetén. Ezt a termék átvételét követő 14 naptári napon belül érvényesítheti. A terméket minden esetben először le kell ellenőriznünk, hogy biztos hibátlan, hiánytalan, mielőtt ez a lehetőséget érvényesíteni tudja. A 45/2014 kormányrendelet szerint a visszaküldött termék vételárát az eladó nem köteles 100%-ban visszatéríteni, amennyiben a termék használatánál olyan látható sérülések vagy használati jelek láthatóak, ami miatt a továbbiakban új termékként nem lehetséges újra értékesíteni. Ilyen például, ha nincs meg a termék eredeti csomagolása, ha használatból adódó külső sérülés érte (karcos, eltört, stb.), ha használva volt több napon keresztül, ezáltal nincs eredeti állapotban (koszos, vízköves, stb.). Ilyenkor az eladó meghatároz egy visszavásárlási %-ot, mely a termék használata során keletkezett sérülésektől függően változhat 10-50% között, amit levon a termék árából és ezt téríti vissza a vevőnek.
A visszavásárlási árat a vevő levásárolhatja más termékre vagy kérheti a visszafizetését.
A kiszállítási és visszaküldési díj minden esetben a vevő költsége.
A visszaküldéshez az Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése és a visszaküldött termékekhez való csatolása kötelező!

Ha a megvásárolt termék bármilyen okból nem felel meg, akkor élhet az elállás/visszavásárlás jogával webáruházon keresztül vásárolt termék esetén. Ezt a termék átvételét követő 14 naptári napon belül érvényesítheti. Ha letelt a 14 naptári nap, de a termék eredeti állapotban van és nem tudja használni, akkor eredeti csomagolásban, garanciajeggyel/számlával, eredeti állapotban visszaküldheti, melynek vételárát levásárolhatja más termékre, pénzvisszafizetésre nincs lehetősége. A terméket minden esetben először vissza kell küldenie, mivel le kell ellenőriznünk, hogy biztos hibátlan, hiánytalan, mielőtt ez a lehetőséget érvényesíteni tudja. A kiszállítási és visszaküldési díj minden esetben a vevő költsége.

A visszaküldéshez az Elállási/Felmondási nyilatkozat kitöltése és a visszaküldött termékekhez való csatolása kötelező!