Az Öntözéswebáruház nagykereskedelem kapuit megnyitottuk!

Magyarország legnagyobb öntözéswebáruháza és öntözéstechnikai szaküzlete 2022 óta kimagasló termékpalettával, állandó, óriási raktárkészlettel várja a kivitelező és viszonteladó kollégák jelentkezését! Termékcsoportonként eltérő, egyedülálló kedvezményeket biztosítunk, amennyiben aktív vállalkozói tevékenységet folytat. Ha kertépítő, öntözőrendszer kivitelező, kútfúró, kert karbantartó stb., mint kivitelező és öntözéstechnikai termékek vagy agro termékek forgalmazása, gazdabolt, tüzép, stb., mint viszonteladó tevékenységet folytat, akkor lehetősége van regisztrálniviszonteladói felületünkre.

Nem kell mást tennie, mint felkeres minket e-mailben: info@ontozeswebaruhaz.hu vagy a +36306875829 telefonszámon, szakértő kollégánk ismerteti a részleteket és kezdődhet is a közös munka! Látogasson el személyesen szaküzletünkbe Mezőhegyesre, de a távolság sem akadály, az ország egész területére kiszállítjuk rendelését rövid időn belül, legyen az bármekkora terjedelmű!

A kedvezmény mértéke új vásárló esetén az első vásárlás értékétől, meglévő vásárló esetén az előző éves vásárlás összegétől függ. Akár egyszeri, akár folyamatos együttműködésről van szó, versenyképes árakkal tudjuk segíteni a munkáját! 

Nem vállalkozó, nem is viszonteladó, de nagyobb mennyiségben szeretne vásárolni?

2024 az új lehetőségek tárháza! Számos termékünknél olyan mennyiségi kedvezményeket biztosítunk, amiket, mint magánszemély, akár regisztráció nélkül is igénybe tud venni. A termékre kattintva jobb oldalt található egy táblázat, ahol felsoroltuk minimum mekkora mennyiséget kell megvásárolni ahhoz, hogy kedvezőbb áron megkapja. Érdemes összefogni akár többen, rokonnal, baráttal, szomszéddal, így nagyobb mennyiség esetén még többet tud spórolni! 

További információk

Számunkra fontos a véleménye! Amennyiben olyan termékre van szüksége, amit nem talál meg kínálatunkban, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Nyitottak vagyunk új termékek beszerzésére, mivel folyamatosan szélesítjük termékpalettánkat. A legfontosabb számunkra a szoros partnerkapcsolat kiépítése, így bármi kérdése felmerül bátran érdeklődjön!