0.020000 kg
Gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyök

Gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyök

Bruttó ár: 289 Ft
Nettó ár: 228 Ft

IE86000T

Mennyiség

Csepegtető szalag (Tape) csatlakozó

- csatlakozás 17mm-es szalaghoz
és PE csőhöz 15mm-es gumigyűrűvel

Kérdése van a termékről?

Gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyök

- Egyszerűen szerelhető csepegtető szalag könyök indító idom 15 mm gumigyűrűvel

- A csepegtető szalagot 90°-ban hajlítva tudjuk indítani a gerincvezetékről ( KPE, LPE, PE öntözőcső) 15 mm gumigyűrűs rögzítéssel

- Olcsó, gyors megoldás

- Teljesen UV álló, hosszú élettartam

- Szétszedhető, többször felhasználható

Használata:

A gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyök idom 17x15 mm gumigyűrűvel,szorítógyűrűs idommal a csepegtető szalagot a gerincvezetékhez 90°-ban tudjuk csatlakozatni, anélkül, hogy megtörnénk a csepi szalagot, ezáltal könnyen hajlítható, kanyarítható a csepegtetőszalag. A gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyökhöz egy 15 mm-es gumigyűrű csatlakozik. A gerincvezetékre 15 mm-es lyukat fúrunk, peremmel kifele nézve belenyomjuk a gumigyűrűt, majd a csepegtető szalag indító könyök körmös felét a gumigyűrűbe nyomjuk. A gumigyűrű által fix és csepegésmentes lesz a lecsatlakozás. Az összes általunk forgalmazott csepegtető szalaggal kompatibilis. A gerincvezetékre kézi lyukasztó vagy kézi fúró segítségével tud 15 mm-es lyukat készíteni, melyhez szintén megtalál minden kisegítő kelléket kínálatunkban.

 

Főbb tulajdonságai:

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartamú, több mint 10 évig használható

- Max. 5 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

 

Termékleírás:

A gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyök 17 x 15 mm gumigyűrűs, szorítógyűrűs egy olyan 90°-os hajlított idom, melynek egyik oldalán szorítógyűrű helyezkedik el, a másik oldalán lévő körmös csatlakozást a 15 mm-es gumigyűrűvel tudjuk a gerincvezetékbe csatlakoztatni. Például: a gerincvezeték a föld alatt helyezkedik el, ezért könyök idomra van szükségünk ahhoz, hogy a földfelszín felett vigyük tovább a csepegtető szalagot. A szorítógyűrű segítségével tudjuk a csepegtető szalagot az idomhoz rögzíteni, mely teljesen csepegésmentesen zár. A gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyökhöz egy 15 mm-es gumigyűrű csatlakozik. A gerincvezetékre 15 mm-es lyukat fúrunk, peremmel kifele nézve belenyomjuk a gumigyűrűt, majd a csepegtető szalag indító könyök körmös felét a gumigyűrűbe nyomjuk. A gumigyűrű által fix és csepegésmentes lesz a lecsatlakozás. Az idom belső keresztmetszete 16 mm, így nincs leszűkítve, nem lép fel súrlódási vízveszteség. Nyomás alá helyezve a csepegtető szalagok öntözési köre azonnal elindul, mivel az idom nem rendelkezik csappal.

 

Összeszerelése:
A csepszalagot a csepegtető szalag indító könyök 17x15 gumigyűrűs, szorítógyűrűs idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, a szalag merőlegesen álljon az összecsatlakoztatás során. A szerelés akkor problémamentes, ha a csepegtető szalag egyenesen van levágva. A csepegtető szalagot belenyomjuk a szorítógyűrű belső peremrészébe, majd visszafele tekerjük a szorítógyűrűt, ezzel beleszorítjuk a csepegtető szalagot. A gumigyűrűs csepegtető szalag indító könyökhöz egy 15 mm-es gumigyűrű csatlakozik. A gerincvezetékre 15 mm-es lyukat fúrunk, peremmel kifele nézve belenyomjuk a gumigyűrűt, majd a csepegtető szalag indító könyök körmös felét a gumigyűrűbe nyomjuk. A gumigyűrű által fix és csepegésmentes lesz a lecsatlakozás. Nagyon egyszerű a szalaghoz és gerincvezetékhez csatlakoztatni, külön szaktudást nem igényel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni a könyök idomot, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videót, melyet alább becsatolva is megtalál.

 

 

IE86000T
Termék súlya: 0.020000 kg

Kapcsolódó termékek