0.025000 kg
Gumis csepegtető szalag indító T idom

Csepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel

Bruttó ár: 299 Ft
Nettó ár: 235 Ft

IE.859.00T

Mennyiség

Csepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel

- csatlakozás 17mm-es szalaghoz kétoldalt,
középen 15mm-es gumigyűrűvel PE csőhöz

Kérdése van a termékről?

Csepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel

- Egyszerűen szerelhető gumis csepegtető szalag indító T idom 15 mm gumigyűrűvel

- Olcsó, gyors megoldás

- Teljesen UV álló, hosszú élettartam

- Szétszedhető, többször felhasználható

Használata:

A csepegtető szalag indító T idom 15 mm gumigyűrűvel ,szorítógyűrűs idommal a csepegtető szalagot a gerincvezetékből két irányba indíthatunk csepegtető szalagot. A  csepegtető szalag indító T idomhoz egy 15 mm-es gumigyűrű csatlakozik. A gerincvezetékre 15 mm-es lyukat fúrunk, peremmel kifele nézve belenyomjuk a gumigyűrűt, majd a csepegtető szalag indító T idom körmös felét a gumigyűrűbe nyomjuk. A gumigyűrű által fix és csepegésmentes lesz a lecsatlakozás. Az összes általunk forgalmazott csepegtető szalaggal kompatibilis. A gerincvezetékre kézi lyukasztó vagy kézi fúró segítségével tud 15 mm-es lyukat készíteni, melyhez szintén megtalál minden kisegítő kelléket kínálatunkban.

 

Főbb tulajdonságai:

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartamú, több mint 10 évig használható

- Max. 5 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

 

Termékleírás:

A csepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel idom két oldalán szorítógyűrű helyezkedik el, a másik oldalán lévő körmös csatlakozást a 15 mm-es gumigyűrűvel tudjuk a gerincvezetékbe csatlakoztatni. Például: a gerincvezeték a föld alatt helyezkedik el, ezért könyök idomra van szükségünk ahhoz, hogy a földfelszín felett vigyük tovább a csepegtető szalagot. A szorítógyűrű segítségével tudjuk a csepegtető szalagot az idomhoz rögzíteni, mely teljesen csepegésmentesen zár. A csepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel egy 15 mm-es gumigyűrű csatlakozik. A gerincvezetékre 15 mm-es lyukat fúrunk, peremmel kifele nézve belenyomjuk a gumigyűrűt, majd a csepegtető szalag indító könyök körmös felét a gumigyűrűbe nyomjuk. A gumigyűrű által fix és csepegésmentes lesz a lecsatlakozás. Az idom belső keresztmetszete 16 mm, így nincs leszűkítve, nem lép fel súrlódási vízveszteség. Nyomás alá helyezve a csepegtető szalagok öntözési köre azonnal elindul, mivel az idom nem rendelkezik csappal.

 

Összeszerelése:
A ccsepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, a szalag merőlegesen álljon az összecsatlakoztatás során. A szerelés akkor problémamentes, ha a csepegtető szalag egyenesen van levágva. A csepegtető szalagot belenyomjuk a szorítógyűrű belső peremrészébe, majd visszafele tekerjük a szorítógyűrűt, ezzel beleszorítjuk a csepegtető szalagot. A gcsepegtető szalag indító T idom gumigyűrűvel egy 15 mm-es gumigyűrű csatlakozik. A gerincvezetékre 15 mm-es lyukat fúrunk, peremmel kifele nézve belenyomjuk a gumigyűrűt, majd a csepegtető szalag indító könyök körmös felét a gumigyűrűbe nyomjuk. A gumigyűrű által fix és csepegésmentes lesz a lecsatlakozás. Nagyon egyszerű a szalaghoz és gerincvezetékhez csatlakoztatni, külön szaktudást nem igényel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni a T idomot, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videót, melyet alább becsatolva is megtalál.

 

 

IE.859.00T
Termék súlya: 0.025000 kg

Kapcsolódó termékek