0.035000 kg
  • Akció!
Csepegtető szalag indító csap 17 x 1/2" KM PP

Csepegtető szalag indító csap 17 x 1/2" KM PP

Bruttó ár: 315 Ft
Nettó ár: 248 Ft

3179/0117

Mennyiség

Csepegtető szalag indító csap (piros)

- 17mm-es szalaghoz
és 1/2"K külső menethez csatlakozik

Kérdése van a termékről?

Csepegtető szalag indító csap 17 x1 /2" KM PP

Csepegtető szalag indító csap 17 mm x 1/2" KM PP

-       Egyszerűen szerelhető piros csapos indító idom szorítógyűrűvel csepegtető szalagokhoz

-       1/2" külső menetes átmenet

-       Teljesen UV álló, hosszú élettartamú

-       Szétszedhető, többször felhasználható

 

Termékleírás:

A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 1/2" KM PP idommal a csepegtető szalagot egy 1/2" belső menetes idomhoz tudjuk csatlakozatni. Az összes általunk forgalmazott csepegtető szalaggal kompatibilis.

Főbb tulajdonságai:

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartam

- Max. 5 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

Használata:

A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 1/2" KM PP idommal a csepegtető szalagot csatlakoztatjuk egy 1/2" BM idomhoz. Kiváló megoldás csepegtető cső, PE cső, LPE cső, KPE cső vagy locsolótömlő összekötésére csepegtető szalaggal. A csepegtető indító idom szorítógyűrűs felére húzzuk rá a csepegtető szalagot. Nyomás alá helyezve a csepegtető szalagok öntözési köre akkor indul el, ha a csap nyitott állapotban van. A 1/2" külső menetes részt érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni.

Összeszerelése:

A szalagot az idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, a szalag merőlegesen álljon az összecsatlakoztatás során. A szerelés akkor problémamentes, ha a csepegtető szalag egyenesen van levágva. A csepegtető szalagot belenyomjuk a szorítógyűrű belső peremrészébe, majd visszafele tekerjük a szorítógyűrűt, ezzel beleszorítjuk a csepegtető szalagot az indító idomba. A csepegtető szalag indító csap 17 mm x 1/2" KM PP bármilyen 1/2" belső menetes idommal össze tudjuk kötni. Például: a gerincvezetékre megfúrós idomot szereltünk, melynek csatlakozása 1/2" belső menetes, melyről a csepegtető szalagot a csepegtető szalag indító csap 17 mm x 1/2" KM PP idommal könnyen le tudjuk csatlakoztatni. A 1/2" külső menetes részt érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni. Az idomot nagyon egyszerű a csőhöz csatlakoztatni, külön szaktudást nem igényel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni az idomot, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videót, melyet alább becsatolva is megtalál.

 

3179/0117
Termék súlya: 0.035000 kg

Kapcsolódó termékek