0.001000 kg
15-ös gumiba záródugó (fekete)

15-ös gumiba záródugó (fekete)

Bruttó ár: 42 Ft
Nettó ár: 33 Ft

IITRU.000

Mennyiség

15-ös gumiba záródugó (fekete)

Kérdése van a termékről?

15-ös gumiba záródugó (fekete)

Záródugóval tudjuk szivárgásmentesre zárni a gumigyűrűt, ha nem megfelelő a helye. A 15-ös gumiba záródugó használata egyszerű, egyszerűen belenyomjuk a gumigyűrűbe, úgy, hogy a záró dugó alsó bordás része kerüljön bele, a felső fogantyús része pedig felülre. A záródugó kiváló minőségű, erős műanyagból készült, rendkívül időtálló. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni az idomokat és a gumigyűrűbe helyezni a záródugót, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videót, melyet alább becsatolva is megtalál.

A fekete színű gumigyűrű 15 mm használata elengedhetetlen a megfelelő tömítés érdekében 15 mm-es csepegtető csőindító idomoknál és csepegtető cső indító csapoknál. 

A gumigyűrű használata egyszerű, különböző kézi vagy gépi fúró segítségével a gerincvezetékre egy 15 mm nagyságú lyukat fúrunk, majd a gumigyűrűt úgy nyomjuk bele a lyukba, hogy az peremével kifele nézzen. A perem rész segít letömíteni teljesen a fúrt lyukat, hogy csepegésmentes legyen, ne szivárogjon a gumigyűrű alól a víz öntözés alatt.

IITRU.000
Termék súlya: 0.001000 kg

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek