0.050000 kg
Csepegtető pók 4-es elosztóval, Netafim gombához 4x80cm 5/3 cső

Csepegtető pók 4-es elosztóval, Netafim gombához 4x80cm 5/3 cső

Bruttó ár: 445 Ft
Nettó ár: 350 Ft

P37-NPoK80

Mennyiség

Csepegtető pók 4-es elosztóval Netafim és Toro gombához

Kérdése van a termékről?

Csepegtető pók 4-es elosztóval, Netafim,Toro gombához 4x80cm 5/3 cső

Csepegtető pók 4-es elosztóval, Netafim, Toro gombához 4x80cm 5/3 mm kapillárcső

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Közvetlen a növény tövéhez tudunk öntözni több ágon, vízveszteség nélkül

- 5/3mm kapilláris csőhöz

- Netafim 4 l/h vagy 8 l/h vagy Toro 4 l/h vagy 8 l/h elosztós csepegtetőgombához

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag, hosszú élettartamú

- Szétszedhető, többször felhasználható

A szett tartalma

-       4 db 80 cm-es 5/3mm fehér kapillárcső

-       1 db Netafim 4 db-os elosztó

-       4 db Labirintuselemes csepegtető tüske egyenes

A szetthez a Netafim PCJ LCNL 4 l/h vagy 8 l/h elosztós csepegtető gomba vagy a Toro TGPC 4 l/h vagy 8 l/h csepegtető gomba csatlakoztatható. Az ár nem tartalmazza a csepegtető gombát. Az ár nem tartalmazza az összeszerelési költséget.

Termékleírás

Ahhoz, hogy egyszerre több ágon tudjunk csepegtető tüskével öntözni egy darab csepegtető gombáról csepegtető pókot tudunk használni. A Netafim 4-es elosztó segítségével a Netafim csepegtető gomba vagy Toro csepegtető gomba használatával a kapillárcsövön keresztül a csepegtető tüske által közvetlen a növény tövét tudjuk öntözni. A labirintus elemes csepegtető tüske egy új technológiás, professzionális megoldást nyújt. Labirintos egyenes kialakításának köszönhetően jobban megszűri a vizet. Viszont tiszta vizes öntözőrendszerekhez ajánljuk, mivel a tápoldat, műtrágya könnyen kiválhat, kicsapódhat, ezáltal könnyebben eltömítheti a csepegtető tüskét.

Használata

A csepegtető tüske a csepegtető gombás öntözés egyik fő alkotó része. Használatával nincs felesleges öntözési terület, közvetlen az öntözni kívánt növény gyökeréhez tudjuk vezetni a vizet, így nem lép fel vízveszteség. Kiépítése gyors és egyszerű, ezáltal rengeteg időt spórolhatunk magunknak. A csepegtető öntözés további előnye, hogy csökkenti a növénybetegségek kialakulásának kockázatát. A csepegtető leszúró tüske kialakítása segít a vizet a növény tövéhez vezetni, továbbá hegyes vége könnyen leszúrható a talajba, ezáltal megfelelően rögzíteni tudjuk. A csepegtető tüske olyan öntözési területeken használható, mint a gyümölcsös, faiskola, fóliasátor, üvegház, mezőgazdasági terület, kiskert, sziklakert, de alkalmazzuk még balkonládák, cserepes növények öntözésére is. Legfőképp olyan öntözési területen használjuk, ahol nagy távolságban (pl.: több mint 100 cm) helyezkednek el a fák, növények vagy nem egyenlő távolságban helyezkednek el a fák, növények és közvetlen a növény tövéhez szeretnénk öntözni. Otthonunkban is praktikus, mivel nem kell meglocsolnunk, vagy ha elutazunk is biztosítva van a növények öntözése. Magasabb pontban lévő balkonládák, cserepes növények öntözése sem akadály, ha a csepegtető gomba nyomáskompenzált. Így nem kell felügyelni az öntözést, mivel az öntözőrendszer kiépítése után a csepegtetés gördülékenyen zajlik, akár automatizálhatjuk is a csepegtető öntözőrendszert.

Összeszerelése

Kiépítése gyors és egyszerű, ilyenkor a gerincvezetéket közvetlen ott fúrjuk meg, ahol a növény tövéhez el akarjuk vezetni a megfelelő vízmennyiséget és belenyomjuk az öntözőcsőbe a csepegtető gombát. A csepegtető gomba ellentétes oldalán lévő csatlakozásra rakjuk a Netafim 4-es elosztót, az elosztó négy körmös végére húzzuk az 5/3mm 80 cm kapillárcsövet, majd a kapillárcső végére jön a csepegtető tüske. A tüskét közvetlen az öntözni kívánt növény tövéhez szúrjuk le.

Az általunk forgalmazott, méretarányos termékek egyaránt kompatibilisek egymással. Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni csepegtető öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

 

 

P37-NPoK80
Termék súlya: 0.050000 kg

Kapcsolódó termékek