22.000000 kg
Sunstream FLD csepegtető szalag 6 mil, 30 cm, 1,6 L / h,  2700 m akár 15,9 Ft / m

Sunstream FLD csepegtető szalag 6 mil, 30 cm, 1,6 L / h, 2700 m akár 15,7 Ft / m

Bruttó ár: 42 500 Ft
Nettó ár: 33465 Ft

fld630270016


(Egységár: 16 Ft / méter)

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
5 5% Legfeljebb 10 625 Ft
11 7% Legfeljebb 32 725 Ft
21 9% Legfeljebb 80 325 Ft
Mennyiség

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot!

Vásároljon az első kézből az importőrtől.

Nagyobb mennyiség esetén kérjen egyedi árajánlatot.

Sunstream FLD betétes csepegtető szalag Falvastagság: 6mil,

Csepegtetési távolság: 30cm,

Csepegtetés nyílásonként 1,6L/h,

Kiszerelés: 2700m

Csatlakozás: szabványos csatlakozókkal

Kedvezmény:

5-10 tekercs 5% kedvezmény ( bruttó 14,9 Ft/méter )

11-20 tekercs 7% kedvezmény ( bruttó 14,6 Ft/méter )

21 tekercs felett -9% kedvezmény ( bruttó 14,3 Ft/méter )

Több tekercs vásárlása esetén kérjen egyedi árajánlatot.

Kérdése van a termékről?

Sunstream FLD csepegtető szalag 6 mil, 30 cm, 1,6 L / h,  2700 m

Válassza a minőséget és megbízhatóságot!

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi árainkat!

Valamint még több tekercs vásárlása esetén egyedi árakat biztosítunk.

Sunstream TPD lézeres csepegtető szalag

Falvastagság: 6 mil

Csepegtetési távolság: 30 cm

Csepegtetés nyílásonként: 1,6 liter/óra

Kiszerelés: 2700 méter

Leírás:

Sunstream FLD csepegtető szalag 6 mil falvastagságú, 30 cm lyukasztási távolságú, 1,6 liter/ óra teljesítményű, 2700 méteres tekercsben. Az egyik leggazdaságosabb, legolcsóbb öntözési forma. Amely víztakarékos csepegtetéses öntözést biztosít. Kínálatunkban ez a minőségi Sunstream FLD 6 mil, 30 cm,  csepegtető szalag. Legjobb áron elérhető, azonnali raktárkészletről, gyors kiszállítással.

A Sunstream FLD csepegtető szalag 6 mil, 30 cm, 1,6 l/h könnyen és gyorsan telepíthető. Legtöbbször díszkertekben, kertekben, konyhakertekben, virágültetvényeknél használjuk. Emellett veteményesek, gyümölcsösök (pl.: málna), zöldségültetvények (pl: paprika, paradicsom, uborka). Évelő zöldségfélék (spárga), dohányültetvények locsolására alkalmazzuk. Ideális választás minden olyan növénykultúra öntözésekor, ahol mérvadó szempont a lombozat szárazon tartása. Ezek legfőképp szabályos sorba lettek ültetve.

Kiváló fóliasátrak, üvegházak, faiskolák, öntözésére, de egyre többször alkalmazzuk szántóföldi öntözés / mezőgazdasági öntözés során például kukorica, görögdinnye csepegtetésére. A köztudatban a Sunstream FLD 6 mil, 30 cm, 2700 méter kék csíkos csepegtető szalagként ismert, kiváló minőségű. Csepegtető nyílások lézerrel vágottak, nagyon vékonyak és széles szűrőfelülettel rendelkeznek. Így a külső szennyeződések nem tudják eltömíteni a csepegtető lyukakat, az eltömődés veszélye minimális.

A Sunstream FLD csepegtető szalag 6 mil, 30 cm, álló anyagból készül. Egyszeri extrudálással készül, így nincs hegesztés, éles szélek vagy varrat a csepegtető szalagon.

Márkabemutatás:

Sunstream gyártó cég jelenleg a világ 46 országában van jelen öntözéstechnikai termékeivel. A legmodernebb eszközökkel, mérnöki precizitással fő céljuk a minőségi öntözéstechnikai termékek gyártása mellyel 1994 óta foglalkoznak. Vállalkozásunk 2018 óta kizárólagos forgalmazója a Sunstream cég által gyártott termékeknek Magyarország területén. Számunkra ezek a termékek több gyártóval szemben erősebb és tartósabb használatra készültek.

Használata:

Földfelszínen vagy föld alatt is használható, de fóliatakarás alá is helyezhetjük a Sunstream FLD 6 mil 30 cm csepegtetőszalagot. Ha bakhátas öntözési formát használunk, akkor a Sunstream FLD csepegtető szalagot fektessük közvetlenül a bakhát fóliatakarása alá. A mezőgazdaságban használt kémiailag semleges vegyszereknek és műtrágyáknak ellenáll.

Telepítése során a dupla kék csík felfelé nézzen, vigyázzunk, hogy a FLD csepegtetőszalag ne sérüljön meg. Ne nyújtsuk meg túlságosan vagy lyukasszuk ki a csepegtető nyíláson kívül más helyen. Ne törjük meg vagy kanyarítsuk meg. Fontos, hogy a Sunstream FLD csepegtetőszalag csak egyenesen futhat. Amennyiben a Sunstream csepegtető szalag 6 mil, 30 cm, 1,6 l/h föld alá fektetjük, helyezzük nyomás alá a rendszert 24 órán belül, hogy elkerüljük az esetleges vízáramlási problémákat. Amelyek a talaj összenyomó hatásából adódhatnak. Csepegtető szalag idomok széles körben elérhetőek, szintén olcsó áron beszerezhetőek ahhoz, hogy elágaztassuk, összetoldjuk a csep szalagokat.

A Sunstream FLD csepegtető szalagok 17 mm külső átmérővel és 16 mm belső átmérővel rendelkeznek. Így mindenképp ehhez megfelelő 17 mm-es csepegtetőszalag idomot válasszunk. Csepegtető szalagot gyakran használjuk ejtőtartályos öntözéssel. Azaz egy IBC tartályt magasabb ponton elhelyezve juttatjuk a vizet a csepegtető rendszerbe.

Ha kútról vagy kerti csapról történik a vízfelvétel, akkor használata során figyeljünk a maximális nyomás betartására, mely legtöbbször 0,5-1 bar között lehet. Mivel a Sunstream FLD 6 mil 30 cm 1,6 l/h csepegtetőszalag rendkívül érzékeny a magas nyomásra. Ezért érdemes nyomáscsökkentőt beszerelni. Emellett fontos megfelelő finomságú közegszűrő használata, hogy a csepegtető lyuk semmiképp ne tömődjön el belülről. Főleg, ha a víz nem tiszta.

Mindenképp olyan műtrágyát használjunk, mely vízben maximálisan oldódó, lehetőleg műtrágyázást követően öblítsük át a rendszert. Kalkulálnunk kell azzal, hogy a Sunstream FLD csepegtető szalagot használattól függően 1-2 évente cserélnünk kell. Viszont a kialakított gerincvezetéket, a gyorskötő idomokat, csepegtető szalag idomokat hosszú ideig tudjuk alkalmazni. Ez akár 15 év is lehet, mivel minden általunk forgalmazott idom és öntözőcső UV álló, könnyen össze és szétszerelhető. Ezért is éri meg a csepegtető szalagot választani!

Technikai információk:

Külső átmérő: 17 mm

Belső átmérő: 16 mm

Falvastagság: 6 mil, mely 0,15 mm

Üzemi nyomás: 0,5-1 bar

Csepegtetési távolság: 30 cm

Vízkibocsátás csepegtető egységenként: 1,6 l/h

Kiszerelés: 2700 méter

youtube

csepegtető szalag csatlakozók

 

 

fld630270016

Adatlap

Csepegtetési távolság
30 cm
Termék súlya: 22.000000 kg

Kapcsolódó termékek