0.450000 kg
Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelő

Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelő

Bruttó ár: 50 990 Ft
Nettó ár: 40150 Ft

333130

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Vezeték nélküli esőérzékelő
Kérdése van a termékről?

Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelő (333130)

Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelő

Amennyiben automatizált öntözőrendszert tervezünk telepíteni, akkor az esőérzékelők használata szinte kikerülhetetlen. A Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelő nagyon pontosan érzékeli a csapadékot, nem fogja tévesen megszakítani az öntözést, ha az nem indokolt. Olyannyira pontosan érzékel, hogy míg az összes esőérzékelő esetében, egy előre meghatározott csapadék mennyiségnek össze kell gyűlnie, mire az esőérzékelő jelet küld a vezérlőnek, majd leállítja az öntözést, ezzel szemben, a Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelő csapadék esetén azonnali leállási parancsot (Quick Response) képes adni a vezérlőnek, az öntözés leállítására. Ezzel értékes vizet spórolhatunk meg, illetve növeljük a rendszerünk hatékonyságát, takarékosságát.
 A Hunter Rain-Clik esőérzékelő felszerelése egyszerű, a fém tartókonzolok segítségével könnyedén felhelyezhetjük az ereszcsatornára, falra vagy akár a kerítésre is.
A Hunter Rain-Clik esőérzékelő különböző öntözésvezérlőkkel is kompatibilis, valamint az esetleges szennyeződésekre nem érzékeny!


A Hunter WRC vezeték nélküli esőérzékelőjellemzői:

- Egyszerű kezelhetőség
- Megbízható működés
- UV álló alapanyag
- Áram: 24 V

Youtube

333130
Termék súlya: 0.450000 kg

Kapcsolódó termékek