2.700000 kg
CIMM Hidrofor álló tartály AFC CE 8 3/4" 8L

CIMM Hidrofor álló tartály ACS CE 8 3/4" 8L

Bruttó ár: 12 990 Ft
Nettó ár: 10228 Ft

183CAFC08

Mennyiség

Állótartály AFC-8 3/4" 8L

- Zárt rendszerű membrános használativíz tartály
- Max. nyomás: 8 bar
- Üzemi hőmérséklet: -10 - 100 fok
- Előnyomás: 1.5 bar
- Csatlakozás (C): 3,4"
- Magasság (H): 305 mm
- Átmérő (D): 220 mm
Cserélhető gumimembrán!
- Súlya 5kg

Kérdése van a termékről?

CIMM hidrofor álló tartály ACS CE 8 liter

A CIMM hidrofor álló tartály ACS CE 8liter használata igen népszerű háztartási és ipari célra egyaránt. A hidrofor tartályok tároló szerepet töltenek be, ezáltal a víz tárolásának segítségével nem indítja el a rendszer folyamatosan a szivattyút, például ha csak gyors kezet akarunk mosni. Ezek a membrános hidrofor tartályok egy rugalmas zsákból vagy egy membránból állnak, ami elválasztja a nyomás alatti levegőt a víztől és egy zárt tartályból állnak, mely egy meghatározott nyomással előre fel van töltve. A hidrofor tartály levegővel rendelkezik, mely összenyomhatósága lehető teszi, hogy a nyomás alatt lévő rendszerekben vizet tároljanak és fogadják a zárt rendszerben lévő víz hőmérsékletemelkedés miatti térfogat növekedését. Festett és préselt acéllemezből készült, időtálló hidrofor tartályok. A gumimembrán minden tartályban cserélhető, mely egy erős EPDM anyagból készül. 

A hidrofor tartály házi vízellátó rendszerekhez használjuk. A cserélhető membrános hidrofor tartályok használata kimondottan nyomásfokozó berendezésekben, valamint olyan berendezésekben, melyek szaniter és meleg víz előállításához működnek. Emellett használhatjuk szintén fűtési és kondicionáló rendszerekhez. Mindenképp meg kell nézni, hogy a membrán minősítése megfelelő e a felhasználási célra.

Webáruházunkban a tartály csatlakozásához való horganyzott idomokat is megtalálja. Amennyiben további segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

CIMM Hidrofor álló tartály ACS CE 8 3/4" 8L

Kivitel Álló
Anyaga Festett acél lemez
Alkalmazás Hidegvíz
Méret 8 liter
Átmérő 220 mm
Magasság 305 mm
Csatlakozás 3/4"
Előnyomás 1,5 bar
Maximális nyomás 8 bar
Gumimembrán cserélhető
Termék súly (csomagolással) 5 kg
183CAFC08
Termék súlya: 2.700000 kg

Kapcsolódó termékek