0.070000 kg
Horganyzott könyök 1/2" BB

Horganyzott könyök 1/2" BB

Bruttó ár: 289 Ft
Nettó ár: 228 Ft

FP09012

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
10 5% Legfeljebb 145 Ft
20 10% Legfeljebb 578 Ft
40 20% Legfeljebb 2 312 Ft
Mennyiség

Horganyzott könyök idom

- Menet: 1/2" belső - 1/2" belső

Kérdése van a termékről?

Horganyzott könyök 1/2" BB

Horganyzott könyök ½” BB

A horganyzott idomokat használhatjuk kifejezetten fűtésrendszerekhez, használati melegvízhez, továbbá tökéletesen alkalmas bármilyen öntözéstechnikai rendszer kialakítása során. (pl. széles körű idomrendszerének köszönhetően, akár kerti csapokat is könnyedén kialakíthatunk a horganyzott idomokkal)
A műanyag idomokkal szemben, a horganyzott idomok sokkal ellenállóbbak az időjárási és hőmérsékleti viszontagságoknak.
A horganyzott könyök ½” BB az öntözőrendszerek kialakítása során szinte nélkülözhetetlen kiegészítő, alkalmazása kikerülhetetlen. A horganyzott könyök ½” BB segítségével oldhatjuk meg a 90°-os irányváltásokat idomok illetve csövek esetén. A horganyzott könyök ½” BB-n található belső menetek méretei mindkét oldalon azonosak.
Megfúrós idomokhoz, szivattyúkhoz, mágnesszelepekhez is tökéletesen alkalmazhatjuk, akár szelepdobozon belüli használatra is.
A horganyzott könyök ½” BB rendkívül hosszú élettartama mellett nagyon kedvező ár/érték arány is egy főbb jellemzője ennek a terméknek.
Menetes idomként itt is elengedhetetlen, hogy a külső menetes idomot (amihez csatlakoztatni kívánjuk a horganyzott könyököt) teflonszalaggal illetve Loctite menettömítővel lássuk el. Így tudjuk a csepegésmentes rögzítést garantálni.
A horganyzott könyök ½” BB-nek hideg és meleg vízzel történő öntözőrendszerekhez is javasoljuk ahasználatát!

Youtube

FP09012

Adatlap

Menet mérete
1/2"
Termék súlya: 0.070000 kg

Kapcsolódó termékek