0.110000 kg
Horganyzott könyök 3/4" BB

Horganyzott könyök 3/4" BB

Bruttó ár: 429 Ft
Nettó ár: 338 Ft

FP09034

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
10 5% Legfeljebb 215 Ft
20 10% Legfeljebb 858 Ft
40 20% Legfeljebb 3 432 Ft
Mennyiség

Horganyzott könyök idom

- Menet: 3/4" belső - 3/4" belső

Kérdése van a termékről?

Horganyzott könyök 3/4" BB

Horganyzott könyök 1” BB

A horganyzott idomokat használhatjuk kifejezetten fűtésrendszerekhez, használati melegvízhez, továbbá tökéletesen alkalmas bármilyen öntözéstechnikai rendszer kialakítása során. (pl. széles körű idomrendszerének köszönhetően, akár kerti csapokat is könnyedén kialakíthatunk a horganyzott idomokkal)
A műanyag idomokkal szemben, a horganyzott idomok sokkal ellenállóbbak az időjárási és hőmérsékleti viszontagságoknak.
A horganyzott könyök 1” BB az öntözőrendszerek kialakítása során szinte nélkülözhetetlen kiegészítő, alkalmazása kikerülhetetlen. A horganyzott könyök 1” BB segítségével oldhatjuk meg a 90°-os irányváltásokat idomok illetve csövek esetén. A horganyzott könyök 1” BB-n található belső menetek méretei mindkét oldalon azonosak.
Megfúrós idomokhoz, szivattyúkhoz, mágnesszelepekhez is tökéletesen alkalmazhatjuk, akár szelepdobozon belüli használatra is.
A horganyzott könyök 1” BB rendkívül hosszú élettartama mellett nagyon kedvező ár/érték arány is egy főbb jellemzője ennek a terméknek.
Menetes idomként itt is elengedhetetlen, hogy a külső menetes idomot (amihez csatlakoztatni kívánjuk a horganyzott könyököt) teflonszalaggal illetve Loctite menettömítővel lássuk el. Így tudjuk a csepegésmentes rögzítést garantálni.
A horganyzott könyök 1” BB-nek hideg és meleg vízzel történő öntözőrendszerekhez is javasoljuk a használatát!

Youtube

FP09034

Adatlap

Menet mérete
3/4"
Termék súlya: 0.110000 kg

Kapcsolódó termékek