0.175000 kg
Horganyzott könyök 1" KB

Horganyzott könyök 1" KB

Bruttó ár: 730 Ft
Nettó ár: 575 Ft

FP0921

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
10 5% Legfeljebb 365 Ft
20 10% Legfeljebb 1 460 Ft
40 20% Legfeljebb 5 840 Ft
Mennyiség

Horganyzott könyök idom

- Menet: 1" külső - 1" belső

Kérdése van a termékről?

Horganyzott könyök 1" KB

Horganyzott könyök 1” KB

A horganyzott idomokat használhatjuk kifejezetten fűtésrendszerekhez, használati melegvízhez, továbbá tökéletesen alkalmas bármilyen öntözéstechnikai rendszer kialakítása során. (pl. széles körű idomrendszerének köszönhetően, akár kerti csapokat is könnyedén kialakíthatunk a horganyzott idomokkal)
A műanyag idomokkal szemben, a horganyzott idomok sokkal ellenállóbbak az időjárási és hőmérsékleti viszontagságoknak.
A horganyzott könyök 1” KB az öntözőrendszerek kialakítása során szinte nélkülözhetetlen kiegészítő, alkalmazása kikerülhetetlen. A horganyzott könyök 1” KB segítségével oldhatjuk meg a 90°-os irányváltásokat idomok illetve csövek esetén. A horganyzott könyök 1” KB-n található külső és belső menetek méretei mindkét oldalon azonosak.
Megfúrós idomokhoz, szivattyúkhoz, mágnesszelepekhez is tökéletesen alkalmazhatjuk, akár szelepdobozon belüli használatra is.
A horganyzott könyök 1” KB rendkívül hosszú élettartama mellett nagyon kedvező ár/érték aránya is az egyik főbb jellemzője.
Menetes idomként itt is elengedhetetlen, hogy a külső menetes idomot (amihez csatlakoztatni kívánjuk a horganyzott könyököt) teflonszalaggal illetve Loctite menettömítővel lássuk el. Így tudjuk a csepegésmentes rögzítést garantálni.
A horganyzott könyök 1” KB használatát hideg és meleg vízzel történő öntözőrendszerekhez is javasoljuk!

 

Youtube

 

FP0921

Adatlap

Menet mérete
1"
Termék súlya: 0.175000 kg

Kapcsolódó termékek