0.260000 kg
Hunter PGP ADJ 10cm rotoros szórófej 40°-360°

Hunter PGP ADJ 10cm rotoros szórófej 40°-360°

Bruttó ár: 3 990 Ft
Nettó ár: 3142 Ft

330930

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 3 990 Ft
40 8% Legfeljebb 12 768 Ft
Mennyiség

Hunter PGP ADJ szórófej fúvóka készlettel

·          - Hunter PGP-ADJ 10 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház fúvókakészlettel

·          - Rendkívül strapabíró, víztakarékos fúvókákkal

·          - Egyszerű szögbeállítás 40°- 360°

·          - 3/4” belső menetes becsatlakozással

Kérdése van a termékről?

Hunter PGP ADJ 10cm rotoros szórófej 40°-360°

 

·        - Hunter PGP-ADJ 10 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház fúvókakészlettel

·         - Rendkívül strapabíró, víztakarékos fúvókákkal

·         - Egyszerű szögbeállítás 40°- 360°

·          - 3/4” belső menetes becsatlakozással

Hunter PGP ADJ öntözőfej jellemzői:

A Hunter PGP-ADJ egy olyan 10 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház, mely sokoldalúságának köszönhetően rendkívül népszerűvé vált a telepítők körében. A Hunter világmárka eredeti turbinás szórófeje, mellyel átalakította a piac rotoros szórófejekhez fűződő elvárásait. A piros fúvókasor a Hunter PGP-ADJ szórófejház része. Állítható szögtartomány 40°- 360° között.  3/4" belső menetes becsatlakozással rendelkezik.

Kiválóan alkalmazható nagy kertek, területek öntözésére széles öntözési sugarának köszönhetően. Erős, ellenálló anyagból készült, nagy igénybevételre tervezett. A szennyezett vízzel szemben rendkívül ellenálló. A fekete gumifedél védi a szennyeződésektől.

Piros fúvókasor a PGP-ADJ szórófej tartozéka, mely 12 darab víztakarékos fúvókából áll. A Hunter PGP-ADJ szórófejházba gyárilag nincs fúvóka, de könnyen belerakható. A megfelelő méretű fúvóka kiválasztásához segítségére van egy táblázat, mely a termékképek között található. A Hunter PGP-ADJ forgási sebessége egyenletes függetlenül a fúvókától és víznyomástól.

A PGP-ADJ tetején található egy fekete gumifedél, melyen két mélyedés van. Szüksége lesz egy Hunter rotoros szórófej beállító kulcsra a pontos értékek beállításához, ez nem tartozéka a szórófejháznak. A Hunter beállító kulcs fehér műanyag részével egyszerűen beállítható a szórástávolság, ezt a fekete gumifedél felső részén található, nyíllal jelölt mélyedésben tudja beállítani. A Hunter PGP-ADJ forgásszögét egyszerűen be tudjuk állítani 40-360° között működés alatt, kézzel tekerve. Helyezze nyomás alá a Hunter PGP-ADJ szórófejházat, működés közben egyszerű a beállítása.

Szintén ugyan ezzel a fehér műanyag résszel a PGP-ADJ jobb oldalán lévő mélyedésbe nyomva a fúvókát kicserélni. A kulcs elfordítása után könnyen kihúzható a PGP-ADJ szórófejház belső része. Majd a kulcs fém részével kitekeri a rögzítő csavart, ezután problémamentesen kivehető a piros fúvóka és cserélni tudja a megfelelő méretűre. A rögzítő csavart mindig tekerje vissza a fúvóka elé, hogy fixen a Hunter PGP-ADJ szórófejházba tartsa azt.

A Hunter PGP-ADJ szórófejház szürke és kék fúvókasorral is rendelkezik. A szürkével alacsony vízkilépési szöget tudunk biztosítani. Ezeket főként olyan területeknél használják, ahol növények, bokrok, fák vannak elszórtan a kertben. A megfelelő színű és méretű fúvóka kiválasztásában segít egy táblázat, mely a termékképek között található.

A Hunter PGP-ADJ szórófejházba visszafolyásgátló szelepet is rakhatunk, mely az alacsonyabb fekvésű fejek szivárgását akadályozza meg 1 méter szintkülönbségig. Használatával nem lesz tócsa a szórófejház körül, mely víztakarékossági szempontból fontos tényező, továbbá károktól és eróziótól is megóvja a talajt.

 

Műszaki adatok:

Működési nyomástartomány: 1,4 - 7,0 bar

Ajánlott nyomástartomány: 1,7 – 4,5 bar

Kijuttatott vízmennyiség: 1,7 – 53,7 liter/perc

Sugár: 6,4 – 15,8 m

Öntözési intenzitás: kb. 10 mm/óra

A vízsugár kilépési szöge: kb. 25°

Fúvókák száma: 12 darab

Fúvókák színe: piros

Szórófej alsó csatlakozás: 3/4" belső menet

Szórófejház kiemelkedése: 10 cm

Szórófejház teljes magassága: 19 cm

Szórófejház látható felület átmérője: 4 cm

A Hunter PGP-ADJ 10 cm kiemelkedésű szórófejház könnyebb szerelése érdekében válassza az LPE könyök 20x3/4” KM használata, mely tokos gyorskötő idom. Ehhez a típushoz használható a PE öntözőcső 3,2 bar 20 mm, LPE öntözőcső 6 bar 20 mm. A menetes részeknél teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral kell tömíteni. Minden terméket megtalál széles kínálatunkban!

Hiába nagy szennyeződéstűrő képességű a Hunter PGP-ADJ szórófej, az öntözőrendszer megfelelő közegszűrése nagyon fontos. Akár hálózati vízről, akár kútvízről locsol különböző mikroszennyeződések juthatnak a rendszerbe. Ezt acélhálós szűrő beépítésével tudja megakadályozni, melyet megtalál széles kínálatunkban.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához! 

330930

Adatlap

Menet mérete
3/4"
Kivitel
Rotoros
Kiemelkedés
10 cm
Termék súlya: 0.260000 kg

Kapcsolódó termékek