0.360000 kg
Hunter I-20 inox 10cm kiemelkedésű  50°-360°

Hunter I-20 inox 10cm kiemelkedésű 50°-360°

Bruttó ár: 11 990 Ft
Nettó ár: 9441 Ft

331150

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 11 990 Ft
40 8% Legfeljebb 38 368 Ft
Mennyiség

Hunter I-20 inox 10cm kiemelkedésű  50°-360°

·         Hunter I-20 inox 10 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház fúvókakészlettel

·         Rendkívül strapabíró, víztakarékos fúvókákkal

·         Egyszerű szögbeállítás 50°- 360°

·         3/4” belső menetes becsatlakozással

Kérdése van a termékről?

Hunter I-20 inox 10cm kiemelkedésű  50°-360°

·         A Hunter I-20 egy olyan inox belsejű, 10 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház, mely sokoldalúságának köszönhetően rendkívül népszerűvé vált a telepítők körében. A Hunter világmárka továbbfejlesztett turbinás szórófeje, mely kiemelkedő technológiával bír, ezzel magasan tartva a lécet. A hatékony kék-szürke fúvókasor a Hunter I-20-04 szórófejház része. Állítható szögtartomány 50°- 360° között.  3/4" belső menetes becsatlakozással rendelkezik.

Kiválóan alkalmazható nagy füves területek, mint a focipálya, teniszpálya, sportpálya, parkok öntözésére. Erős, ellenálló anyagból készült, nagy igénybevételre tervezett. Rozsdamentes acél forgórészének köszönhetően sokkal ellenállóbb a külső hatásokkal szemben. A szennyezett vízzel szemben rendkívül strapabíró. A fekete gumifedél védi a szennyeződésektől. A Hunter márka által szabadalmaztatott automatikus szögmemória segítségével a szórófej visszaáll az eredetileg beállított öntözési szögtartományba, ha azt erőszakkal elforgatták. Teljesen rongálásbiztos, nem sérül meg, ha a forgással ellentétes irányba tekerik el a fejet.

Szürke-kék fúvókasor a Hunter I 20 inox 10 cm kiemelkedésű szórófej tartozéka, mely 12 darab víztakarékos fúvókából áll. Az inox I-20 szórófejházba gyárilag nincs fúvóka, de könnyen belerakható a lapos tetejű kialakításnak köszönhetően. A megfelelő méretű fúvóka kiválasztásához segítségére van egy táblázat, mely a termékképek között található. A Hunter I-20 inox szórófej forgási sebessége egyenletes függetlenül a fúvókától és víznyomástól. A 8 darab kék fúvóka normál, míg a 4 darab szürke fúvóka alacsony szögű. A szürkével alacsony vízkilépési szöget tudunk biztosítani. Ezeket főként olyan területeknél használják, ahol növények, bokrok, fák vannak elszórtan a kertben.

Az inox I-20 tetején található egy fekete gumifedél, melyen két mélyedés van. Szüksége lesz egy Hunter rotoros szórófej beállító kulcsra a pontos értékek beállításához, ez nem tartozéka a szórófejháznak. A Hunter beállító kulcs fehér műanyag részével egyszerűen beállítható a szórástávolság, ezt a fekete gumifedél felső részén található, nyíllal jelölt mélyedésben tudja beállítani. A Hunter I-20 inox szórófej forgásszögét egyszerűen be tudjuk állítani 40-60° között működés alatt, kézzel tekerve. Helyezze nyomás alá a Hunter I-20 inox 10 cm kiemelkedésű szórófejházat, működés közben egyszerű a beállítása.

Szintén ugyan ezzel a fehér műanyag résszel az I-20 szórófejház jobb oldalán lévő mélyedésbe nyomva a fúvókát kicserélni. A kulcs elfordítása után könnyen kihúzható a Hunter I 20 inox szórófejház belső része. Majd a kulcs fém részével kitekeri a rögzítő csavart, ezután problémamentesen kivehető a fúvóka és cserélni tudja a megfelelő méretűre. A rögzítő csavart mindig tekerje vissza a fúvóka elé, hogy fixen a Hunter I-20 inox szórófejházba tartsa azt.

A Hunter I-20 inox 10 cm kiemelkedésű szórófejházba visszafolyásgátló szelepet is rakhatunk, mely az alacsonyabb fekvésű fejek szivárgását akadályozza meg 3 méter szintkülönbségig. Használatával nem lesz tócsa a szórófejház körül, mely víztakarékossági szempontból fontos tényező, továbbá károktól és eróziótól is megóvja a talajt.

 

Műszaki adatok:

Működési nyomástartomány: 1,4 - 7,0 bar

Ajánlott nyomástartomány: 1,7 – 4,5 bar

Kijuttatott vízmennyiség: 1,2 – 53,8 liter/perc

Sugár: 4,9 – 14 m

Öntözési intenzitás: kb. 10 mm/óra

Fúvókák száma: 12 darab

Fúvókák színe: kék és szürke

A vízsugár kilépési szöge normál fúvóka esetén (kék): kb. 25°

A vízsugár kilépési szöge alacsony fúvóka esetén (szürke): kb. 13°

Szórófej alsó csatlakozás: 3/4" belső menet

Szórófejház kiemelkedése: 10 cm

Szórófejház teljes magassága: 19 cm

Szórófejház látható felület átmérője: 4,5 cm

A Hunter I-20 inox 10 cm kiemelkedésű szórófejház könnyebb szerelése érdekében válassza az LPE könyök 20x3/4” KM használata, mely tokos gyorskötő idom. Ehhez a típushoz használható a PE öntözőcső 3,2 bar 20 mm, LPE öntözőcső 6 bar 20 mm. A menetes részeknél teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral kell tömíteni. Minden terméket megtalál széles kínálatunkban!

Hiába nagy szennyeződéstűrő képességű a Hunter I 20 inox szórófej, az öntözőrendszer megfelelő közegszűrése nagyon fontos. Akár hálózati vízről, akár kútvízről locsol különböző mikroszennyeződések juthatnak a rendszerbe. Ezt acélhálós szűrő beépítésével tudja megakadályozni, melyet megtalál széles kínálatunkban.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához! 

331150

Adatlap

Menet mérete
3/4"
Kivitel
Rotoros
Kiemelkedés
10 cm
Termék súlya: 0.360000 kg

Kapcsolódó termékek