0.560000 kg
Hunter I-90 szórófej 50°-360°-ban állítható

Hunter I-90 szórófej 50°-360°-ban állítható

Bruttó ár: 62 990 Ft
Nettó ár: 49598 Ft

331510

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 62 990 Ft
40 8% Legfeljebb 201 568 Ft
Mennyiség

Hunter I-90 szórófej 50°-360°-ban állítható 

·         Hunter I-90 8 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház fúvókakészlettel

·         Rendkívül strapabíró, víztakarékos fúvókákkal

·         Egyszerű szögbeállítás 50°- 360°

·         6/4 ” belső menetes becsatlakozással

Kérdése van a termékről?

Hunter I-90 szórófej 50°-360°-ban állítható 

A Hunter I-90 egy olyan 8 cm kiemelkedésű rotoros szórófejház, mely sokoldalúságának köszönhetően rendkívül népszerűvé vált a telepítők körében. A Hunter világmárka továbbfejlesztett turbinás szórófeje, mely kiemelkedő technológiával bír, ezzel magasan tartva a lécet. A hatékony színes fúvókasor a Hunter I-90 ADV szórófejház része. Állítható szögtartomány 50°- 360° között.  6/4" belső menetes becsatlakozással rendelkezik.

Kiválóan alkalmazható nagy füves területek, mint a focipálya, teniszpálya, sportpálya, parkok öntözésére. Erős, ellenálló anyagból készült, nagy igénybevételre tervezett. A szennyezett vízzel szemben rendkívül ellenálló. A fekete gumifedél védi a szennyeződésektől. A Hunter márka által szabadalmaztatott automatikus szögmemória segítségével a szórófej visszaáll az eredetileg beállított öntözési szögtartományba, ha azt erőszakkal elforgatták. Teljesen rongálásbiztos, nem sérül meg, ha a forgással ellentétes irányba tekerik el a fejet. Erős, rozsdamentes acélrugóval rendelkezik. A PressurePort™ technológia és az előre néző hármas fúvókák kivételes egyenletességet biztosítanak rész- és teljes kört öntöző alkalmazásokra.

A színes fúvókasor a Hunter I 90 8 cm kiemelkedésű szórófej tartozéka, mely 8 darab víztakarékos fúvókából áll. Az I-90 szórófejházba gyárilag 53-as számú fúvókával szerelt, de könnyen kicserélhető a lapos tetejű kialakításnak köszönhetően másikra. A megfelelő méretű fúvóka kiválasztásához segítségére van egy táblázat, mely a termékképek között található. A Hunter I-90 szórófej forgási sebessége egyenletes, függetlenül a fúvókától és víznyomástól.

Az I-90 tetején található egy fekete gumifedél, melyen két mélyedés van. Szüksége lesz egy Hunter rotoros szórófej beállító kulcsra a pontos értékek beállításához, ez nem tartozéka a szórófejháznak. A Hunter beállító kulcs fehér műanyag részével egyszerűen beállítható a szórástávolság, ezt a fekete gumifedél felső részén található, nyíllal jelölt mélyedésben tudja beállítani. A Hunter I-90 szórófej forgásszögét egyszerűen be tudjuk állítani 40-360° között működés alatt, kézzel tekerve. Helyezze nyomás alá a Hunter I-90 8 cm kiemelkedésű szórófejházat, működés közben egyszerű a beállítása.

Szintén ugyan ezzel a fehér műanyag résszel az I-90 szórófejház jobb oldalán lévő mélyedésbe nyomva a fúvókát kicserélni. A kulcs elfordítása után könnyen kihúzható a Hunter I 90 szórófejház belső része. Majd a kulcs fém részével kitekeri a rögzítő csavart, ezután problémamentesen kivehető a fúvóka és cserélni tudja a megfelelő méretűre. A rögzítő csavart mindig tekerje vissza a fúvóka elé, hogy fixen a Hunter I-90 szórófejházba tartsa azt.

A Hunter I-90 8 cm kiemelkedésű szórófejház tartozéka a visszafolyásgátló szelep, mely az alacsonyabb fekvésű fejek szivárgását akadályozza meg 2 méter szintkülönbségig. Használatával nem lesz tócsa a szórófejház körül, mely víztakarékossági szempontból fontos tényező, továbbá károktól és eróziótól is megóvja a talajt.

Műszaki adatok:

Működési nyomástartomány: 5,5 – 8,3 bar

Ajánlott nyomástartomány: 5,5 – 8,3 bar

Kijuttatott vízmennyiség: 111,7 – 317,2 liter/perc

Sugár: 20,1 – 29,6 m

Öntözési intenzitás: kb. 19 mm/óra

Fúvókák száma: 8 darab

Fúvókák színe: narancssárga, sötétbarna, sötétkék, szürke, világoskék, piros, fekete, sötétkék

Gyárilag az 53-as számú fúvókával szerelve

Szórófej alsó csatlakozás: 6/4" BSP belső menet

Szórófejház kiemelkedése: 8 cm

Szórófejház teljes magassága: 28 cm

Szórófejház látható felület átmérője: 9 cm

Öntözési intenzitás: 180°-os öntözési szögre számítva

Hiába nagy szennyeződéstűrő képességű a Hunter I 90 szórófej, az öntözőrendszer megfelelő közegszűrése nagyon fontos. Akár hálózati vízről, akár kútvízről locsol különböző mikroszennyeződések juthatnak a rendszerbe. Ezt acélhálós szűrő beépítésével tudja megakadályozni, melyet megtalál széles kínálatunkban.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához! 

331510

Adatlap

Menet mérete
6/4" (1,1/2")
Kivitel
Rotoros
Kiemelkedés
8 cm
Termék súlya: 0.560000 kg

Kapcsolódó termékek