0.250000 kg
K-Rain SuperPro 12.5cm átfolyós szabályzós szórófej

K-Rain SuperPro 12.5cm átfolyós szabályzós szórófej

Bruttó ár: 5 690 Ft
Nettó ár: 4480 Ft

370810

Mennyiség

12,5cm kiemelkedés, kézi elzárószeleppel

- Öntözési távolság: 8.5-14.9 m
- 40-360 fokos szórásszög tartomány
- 3/4"-os belső menetes kialakítás
- Szórófejház fúvókával
- Vízmennyiség: 1.7 - 35.96 l/perc

Kérdése van a termékről?

K-Rain SuperPro 12,5cm átfolyós szabályzós szórófej 


K-Rain SuperPro egy olyan vízmeghajtású, rotoros típusú öntözőfej, amely képes 7,9-14,6 m közötti terület lefedésére 2,1-4,8 bar üzemi nyomás mellett, 1,7-35,96 l/perc vízkijuttatással. A SuperPro szórófej kézi elzárószeleppel rendelkezik. A SuperPro™ kilenc numerikusan kódolt, egymással felcserélhető fúvókával van ellátva. A fúvókából a vízsugár kilépési szöge 26°. A SuperPro™ rendelkezik még négy numerikusan kódolt, cserélhető alacsonyszögű fúvókával is. A vízsugár kilépési szöge ezeknél 12°. Az öntözési távolság a sugárcsökkentő csavar használatával pontosan beállítható. A SuperPro teljeskör és körcikk öntözést biztosít 40°-tól 360°-ig. A szórófej szórásszögének kijelzésére, a tetején elhelyezett szögtérkép és a nyíl alakú mutató szolgál, amely a kiválasztott ívnek megfelelően mozog. 360° beállítása esetén a szórófej átáll egyirányú forgásra. A szórófejben egy speciális kuplung van kialakítva, amely megakadályozza, hogy a forgórész erőszakkal történő eltekerésekor a belső mechanizmus károsodjon. A szórófejbe beépítésre került egy speciális szögmemória is, ami kitérítéskor lép működésbe, amennyiben a szórófejet működés közben valaki eltekeri, akkor a szórófej automatikusan visszaáll az eredetileg beállított értékekre. A szórófej 12,5 cm magas kiemelkedő résszel rendelkezik és 3/4"-os belsőmenetes csatlakozással. 

12,5cm kiemelkedés, kézi elzárószeleppel


- Öntözési távolság: 8.5-14.9 m
- 40-360 fokos szórásszög tartomány
- 3/4"-os belső menetes kialakítás
Szórófejház fúvókával
- Vízmennyiség: 1.7 - 35.96 l/perc


- Az elzárószelep használatával a vízáramot azonnal elzárhatjuk a fej felső részén a csavarhúzó egyszeri elfordításával, vagy pedig a K-kulccsal, hogy ezt követően könnyedén és egyszerű mozdulatokkal fúvókát cserélhessünk.
- Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszögbeállítás. Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy laposfejű csavarhúzó segítségével szárazon, vagy működés közben is.
- 12.5cm magasa kiemelkedés
- 2 az 1-ben, körcikk vagy teljeskör öntözés egyben. Fokozatmentes beállítást biztosít 40°-tól 360°-ig.
- A szabadalmi oltalom alatt álló szögbeállítás-kijelző, a beállított szög egy nyilas mutató segítségével olvasható le a szórófej tetején.
- A szögmemóriával rendelkező szerkezet segíti a rotort automatikusan az előre beállított helyzetbe visszahozni, még akkor is, ha közben valamilyen külső beavatkozás történt.
- A jól bevált, szabadalmaztatott visszaálló-mechanizmus biztosítja a beállított helyzethez való folyamatos visszatérést, illetve visszaállást. A szerkezet már több mint 20 éve működik!
- A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
- A nagy igénybevételre tervezett gumiborító megvédi a berendezést a külső behatásoktól és hozzájárul az üzembiztos működéshez.
- A fúvókák széles választéka – ideértve a normál és az alacsonyszögben működőket – megfelelő rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben és megkönnyíti a kívánt paraméterek elérését.
- Rendelhető hozzá visszafolyásgátló talpszelep is, amely csökkenti a szórófejnél előforduló szivárgást, ezáltal vizet takarít meg és üzembiztosabbá teszi az öntözőrendszerét.

370810

Adatlap

Menet mérete
3/4"
Kivitel
Rotoros
Kiemelkedés
12,5 cm
Termék súlya: 0.250000 kg

Kapcsolódó termékek