0.505000 kg
K-Rain ProSport 1" rozsdamentes nagysebességű

K-Rain ProSport 1" rozsdamentes nagysebességű

Bruttó ár: 19 690 Ft
Nettó ár: 15504 Ft

371130

Mennyiség

sportpályákhoz, ipari területre

- 10cm kiemelkedés
- Öntözési sugár: 13.11-22.86m
- 40-360 fokos szórásszög tartomány
- 1"-os belső menetes kialakítás
- Vízmennyiség: 22.3 - 123.03 l/perc

Kérdése van a termékről?

K-Rain ProSport 1" rozsdamentes nagysebességű
sportpályákhoz, ipari területre


- 10cm kiemelkedés
- Öntözési sugár: 13.11-22.86m
- 40-360 fokos szórásszög tartomány
- 1"-os belső menetes kialakítás
- Vízmennyiség: 22.3 - 123.03 l/perc
K-Rain ProSport a K-Rain professzionális forgó szórófejeinek legújabb generációja, amelyet kifejezetten a sportpályákra terveztek. A Pro Sport könnyedén megbirkózik egy 13-23 m sugarú területtel. A háromfúvókás kialakítás biztosítja a talaj egyenletes vízellátását kellő víztakarékosság mellett. Egy főfúvóka biztosítja, hogy a vízsugár nagyobb távolságra is eljusson, emellett két segédfúvóka a közepes és a kistávolságok csapadékellátását biztosítja. A ProSport™ nagysebességű változatban is kapható, amely ideális megoldás a salakos pályák gyors átnedvesítése és a portalanítás szempontjából. 

A ProSport™ forgó szórófej képes egymaga lefedni egy 13,7-23,5 m sugarú területet, 2,76-6,21 bar üzemi nyomás és 22,3-123,0 l/perc vízkibocsátás mellett. 

A ProSport™ hat numerikusan kódolt, egymással cserélhető fúvókával elérhető. A fúvóka vízsugár kilépési szöge 26°, három porlasztó öntözőnyílással. A szórófej rozsdamentes acélból készült beállító/szabályzó csavarral rendelkezik. 

A ProSport™ teljeskör és körcikk öntözést biztosít 40°-tól 360°-ig. A szórófej szórásszögének kijelzésére, a tetején elhelyezett szögtérkép és a nyíl alakú mutató szolgál, amely a kiválasztott ívnek megfelelően mozog. 360° beállítása esetén a szórófej átáll egyirányú forgásra. A szórófejben egy speciális kuplung van kialakítva, amely megakadályozza, hogy a forgórész erőszakkal történő eltekerésekor a belső mechanizmus károsodjon. A szórófejbe beépítésre került egy speciális szögmemória is, ami kitérítéskor lép működésbe, amennyiben a szórófejet működés közben valaki eltekeri, akkor a szórófej automatikusan visszaáll az eredetileg beállított értékekre. 

A ProSport™ 10 cm magas kiemelkedő résszel rendelhető és 1"-os belső menetes csatlakozással. 

Előnyös tulajdonságok:

- Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszögbeállítás. Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy laposfejű csavarhúzó segítségével szárazon, vagy működés közben is.
-1"-os belső menetes csatlakozás, lehetővé teszi az összes normál forgó szórófej cseréjét.
- 2 az 1-ben, körcikk vagy teljeskör öntözés egyben. Fokozatmentes beállítást biztosít 40°-tól 360°-ig.
- A szabadalmi oltalom alatt álló szögbeállítás-kijelző, a beállított szög egy nyilas mutató segítségével olvasható le a szórófej tetején.
- A szögmemóriával rendelkező szerkezet segíti a rotort automatikusan az előre beállított helyzetbe visszahozni, még akkor is, ha közben valamilyen külső beavatkozás történt.
- A jól bevált, szabadalmaztatott visszaálló-mechanizmus biztosítja a beállított helyzethez való folyamatos visszatérést, illetve visszaállást. A szerkezet már több mint 20 éve működik!
- A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
- A nagy igénybevételre tervezett gumiborító megvédi a berendezést a külső behatásoktól és hozzájárul az üzembiztos működéshez.
- A fúvókák széles választéka – ideértve a normál és az alacsonyszögben működőket – megfelelő rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben és megkönnyíti a kívánt paraméterek elérését.
- A gyárilag szerelt visszafolyásgátló-szelep megakadályozza a fejnél előforduló szivárgást, ezzel vizet takarít meg és növeli az üzembiztonságot.
371130

Adatlap

Menet mérete
1"
Kivitel
Rotoros
Kiemelkedés
10 cm
Termék súlya: 0.505000 kg

Kapcsolódó termékek