1.160000 kg
ECOLAT-TÓPEREM 14 cm   x 0,7 cm (1m) tó és ágyásszegély

ECOLAT-TÓPEREM 14 cm x 0,7 cm (1m) tó és ágyásszegély

Bruttó ár: 1 590 Ft
Nettó ár: 1252 Ft

VF6411m

Mennyiség

ECOLAT-TÓPEREM (műanyag)14 cm x 0,7 cm (1m)
A különböző ültetőzónák és a tó szélének, valamint falsíkjainak tökéletes kialakítására.
Járdaszegélyek, ágyások, rézsű, stb. kialakítására is alkalmas!

Kérdése van a termékről?

ECOLAT-TÓPEREM 14 cm   x 0,7 cm (1m) tó és ágyásszegély


A különböző ültetőzónák és a tó szélének, valamint falsíkjainak tökéletes kialakítására.
Járdaszegélyek, ágyások, rézsű, stb. kialakítására is alkalmas!
Az előre gyártott ECOLAT tóperem újrahasznosítható műanyagból készülnek és korlátlan élettartamúak.
Méterre is kapható .
Tekercs mérete: 25 m x 14 cm x 0,7 cm

AZ ÜLTETŐZÓNÁK FALSÍKJAINAK (SZEGÉLYEINEK) TÖKÉLETES KIALAKÍTÁSA

Környezetbarát!

Alapvető szempont, hogy a tóperem a víztükör minden részén optikailag vízszintes hatást mutasson. A tó vízszintje minden terepkialakítási hibát lathatóva tesz.

Az ECOLAT típusnevű előgyártott tóperem és ennek rögzítő-építőelemeit jelentő 45-120 cm hosszú tartócölöpök segítségével tökéletesen vízszintes tóperemet és időtállóan stabil ültetőzóna szegélyeket lehet képezni.

Az ECOLAT előregyártott tóperemet az előzetesen levert tartócölöpökhöz kell csavarozni. A cölöpöket teljesen le kell verni a talajba, amennyire csak lehetséges. A tóperemet ezt követően kell felerősíteni (csavarozni) a cölöpökre úgy, hogy teljesen vízszintesen helyezkedjen el. Az esetlegesen felül "kilógó" fölösleges cölöpdarabot le kell fűrészelni. Tartócölöpként korábban kizarólag trópusi keményfát használtak, azonban most az ECOPIC műanyag cölöpök használatával egy teljesen környezetbarát új megoldás is lehetséges. Mind az előregyártott ECOLAT tóperem, mind az ECOPIC cölöpök újrahasznosítható (PE) műanyagból készülnek és korlátlan élettartamúak.

Attól függően kell a tartócölöp hosszát megválasztani, hogy a tó mennyire tömör ­stabil talajba kerül. Lazább talajba hosszabb, tömör talaj eseten rövidebb cölöpöket kell választani.

Az ECOLAT előregyártott tóperem 14 és 20 cm magasságban és 7 mm falvastagsággal készül. Szállítása 25 m hosszú tekercsekben történik, ami már arra is utal, hogy megfelelően hajlítható és tökéletesen alkalmas bármely vonalvezetésű tóperem stabil kialakítására.

VF6411m
Termék súlya: 1.160000 kg

Kapcsolódó termékek