• Akció!
Tartály átvezető közcsavar 1/2" műanyag, tömítéssel és anyával

Tartály átvezető közcsavar 1/2" műanyag, tömítéssel és anyával

Bruttó ár: 459 Ft
Nettó ár: 361 Ft
Mennyiség

műanyag akna, hordó faláttöréséhez

- Méret: 1/2"
- Maximális nyomás: 10bar

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?

Tartály átvezető közcsavar 1/2" műanyag, tömítéssel és anyával

Tartály átvezető közcsavar ½” műanyag, tömítéssel és anyával

A tartály átvezető közcsavar ½” műanyag, tömítéssel és anyával egy olyan külső menettel rendelkező idom, amely segítségével akár IBC tartályokból, hordókból, bármilyen műanyag víztárolóból tudjuk a vízkivezetést, vízkivételt megoldani gyorsan és egyszerűen.
A  tartály átvezető közcsavar ½” műanyag, tömítéssel és anyával széles méretválasztékának köszönhetően egy igazán személyre szabható alternatívaként szolgálhat bárki számára.
A  tartály átvezető közcsavar ½” műanyag, tömítéssel és anyával magában foglal egy gumitömítést és egy szorítóanyát, ami garantálja a rögzítés során a cseppmentes és stabil rögzítést a hordó falához.
A tartály átvezető közcsavar ½” műanyag, tömítéssel és anyával előnye, hogy a hordóhoz való csatlakoztatása után, egy szabvány külső menetet kapunk, amelyhez bármilyen méretben passzoló belső menetes idomot csatlakoztathatunk. (Ellenben pl. a speciális IBC csatlakozókkal)
UV álló alapanyagának köszönhetően a hosszú élettartam mellett a tartós folyamatos használat sem jelent problémát.
A tartály átvezető közcsavar ½” műanyag, tömítéssel és anyával széles felhasználási területtel bír, tökéletesen használható vegyszeres, tápoldatos kádak esetén is akár, de bármilyen kerti, háztáji felhasználásra is javasolt.  

Méretek: ½” , ¾” , 1” , 6/4” , 2”
Maximális nyomástűrés:  10 bar

youtube

3160/1001
8718 db termék

Kapcsolódó termékek