0.090000 kg
Irritec lyukasztó PE csőhöz 2.5mm

Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm

Bruttó ár: 2 490 Ft
Nettó ár: 1961 Ft

IIFUS025

Mennyiség

Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm

Kérdése van a termékről?

Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm

Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm


A csepegtető gombával történő öntözés során, az Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm speciális szerszám kihagyhatatlan, praktikus és nagyon hasznos kiegészítő.
Egészen egyszerűvé válik a munka az Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm eszközzel, meggyorsítva a csepegtető gombák csőbe való helyezését. Használata roppant egyszerű és gyors. Fogjuk meg az Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm-t, majd ahova szeretnénk a csőbe helyezni a gombát, nyomjuk bele erősen! Miután ez megtörtént, a lyukasztón található gombot (sorjakiemelő) nyomjuk előre, és húzzuk ki az Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm-t a csőből.
Így pillanatok alatt kapunk egy sorjamentes, az általunk használt csepegtető gombához optimális lyukat.
Az Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm a legsokoldalúbban felhasználható méretű lyukasztó, rendkívül sok csepegtető gombához optimális:

- Toro TGPC csepegtető gombák
- Netafim PCJ CNL csepegtető gombák
- Bokor öntöző gombák (0-70 ; 0-100 l/h)
- Palaplast Axios csepegtető gombák

A remek ár/érték arány, illetve a sokoldalú (akár Netafim, Palaplast és Irritec csatlakozókhoz is) és egyszerű használhatóság mellett további előnye az Irritec lyukasztó PE csőhöz 2,5 mm termékünknek, hogy a benne található lyukasztófejek cserélhetők, így a variálhatósága igazán széleskörű.

Youtube

Irritec lyukasztó PE csőhöz 2.5mm

IIFUS025
Termék súlya: 0.090000 kg

Kapcsolódó termékek