0.200000 kg
Lyukasztó lay flat tömlőhöz

LayFlat lyukasztó 14 mm-es műanyag

Bruttó ár: 29 990 Ft
Nettó ár: 23614 Ft

II.FOR.140

Mennyiség

LayFlat lyukasztó 14 mm-es műanyag

Kérdése van a termékről?

LayFlat lyukasztó 14 mm-es műanyag

Layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag

A tűzoltó tömlők, layflat tömlőkhöz való csatlakozáshoz speciális layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag-ra van szükségünk. Ennek a layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag-nak a segítségével a (nem nyomás alá helyezett) lapos layflat tömlőt tudjuk könnyedén lyukasztani. Az így elkészített lyukba már könnyedén helyezhetünk különböző csatlakozókat, csapokat, idomokat. Tulajdonképpen a layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag nélkülözhetetlen, ha bármilyen idomot szeretnénk a tűzoltó tömlőbe helyezni.
Rendkívül egyszerű használat, strapabíró kialakítás és UV álló alapanyag jellemzi a layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag termékünket.
A layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag által kilyukasztott flat tömlőbe az idomok csatlakoztatása roppant egyszerű, nem igényes semmilyen plusz eszközt vagy szaktudást.
A LayFlat vagy tűzoltótömlők használata leginkább a nagyobb területek öntözése során használatos, rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú PVC szövött alapanyagú tömlő, amely, gerincvezetékként tökéletesen funkcionál. A layflat lyukasztó 14 mm-es műanyag a leágazások létrehozásához biztosít gyors és egyszerű alternatívát.

Youtube

 

 

 

 

II.FOR.140
Termék súlya: 0.200000 kg

Kapcsolódó termékek