Swing-Joint szórófej bekötő egyenes 16x3/4" KM

Swing-Joint szórófej bekötő egyenes 16x3/4" KM

Bruttó ár: 135 Ft
Nettó ár: 106 Ft
Mennyiség

Swing-Joint szórófej bekötő egyenes 16x3/4" KM

Kérdése van a termékről? Látta valahol olcsóbban?

Swing-Joint szórófej bekötő egyenes 16x3/4" KM

Rain Bird fejbekötő idomok

A Rain Bird fejbekötő idomok speciálisan a szórófejek bekötéséhez készültek, így biztosítva azok stabil rögzítését, bekötését. A Rain Bird fejbekötő idomok nagyon gyors szerelhetőséget biztosítanak, a bordás kialakításnak köszönhetően precízen rögzül az idomon a bekötőcső, anyagának köszönhetően a hosszú élettartam pedig garantált.
Érdemes tudni, hogy a szórófejbekötő csövekhez, csakis a Rain Bird fejbekötő idomok fognak passzolni, ezeket az idomokat mással kiváltani nem tudjuk.

Rain Bird fejbekötő idom változatok:

T elágazás
Mérete: 16x16x16 mm

Egyenes toldó
Mérete: 16x16 mm

Könyök idom ½” illetve ¾” Külső menettel
Mérete: 16x1/2” KM , 16x3/4” KM

Egyenes idom ½” illetve ¾” Külső menettel
Mérete: 16x1/2” KM , 16x3/4” KM

Rain Bird fejbekötő idomok használatával érhetjük el, hogy a föld alá helyezett PPE, LPE vagy PE csövön található megfúrós idomhoz képest megadott távolságra helyezzük el a szórófejet a könnyebb személyre szabhatóság miatt.

A szórófejeket bekötésének a következő a menete:

A föld alá elhelyezett KPE csőre felhelyezzük a megfúrós idomot, majd alaposan meghúzzuk az illesztésnél a csavarokat, így elkerülve az idom elmozdulását. A megfúrós idom belsejébe ne felejtsük el belehelyezni a gumitömítést. Az idom tetején látható lyukon keresztül megfúrjuk a csövet, arra ügyelve, hogy a másik végét át ne fúrjuk, mert akkor a lefektetett cső túlsó felét lyukasztjuk át, így használhatatlanná téve azt.
A megfúrós idomba helyezzük az aktuálisan használt Rain Bird csatlakozóidomot.
A Rain Bird fejbekötő idomok menetes részét érdemes teflonszalaggal vagy Loctite menettömítővel ellátni, a cseppmentes csatlakoztatás érdekében.

youtube

292953
999507 db termék

Kapcsolódó termékek