0.235000 kg
Horganyzott T idom 1" BM

Horganyzott T idom 1" BM

Bruttó ár: 839 Ft
Nettó ár: 661 Ft

FP1301

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
10 5% Legfeljebb 420 Ft
20 10% Legfeljebb 1 678 Ft
40 20% Legfeljebb 6 712 Ft
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Horganyzott T idom

- Menet: 1" belső - 1" belső - 1" belső

Kérdése van a termékről?

Horganyzott T idom 1" BM

Horganyzott T-idom 1” BM


A horganyzott idomokat használhatjuk kifejezetten fűtésrendszerekhez, használati melegvízhez, továbbá tökéletesen alkalmas bármilyen öntözéstechnikai rendszer kialakítása során. (pl. széles körű idomrendszerének köszönhetően, akár kerti csapokat is könnyedén kialakíthatunk a horganyzott idomokkal)
A horganyzott T-idom 1” BM rendkívül hosszú élettartam mellett nagyon kedvező ár/érték arány is egy főbb jellemzője a horganyzott idomoknak.
A műanyag idomokkal szemben, a horganyzott idomok sokkal ellenállóbbak az időjárási és hőmérsékleti viszontagságoknak.
A horganyzott T-idom 1” BM egy olyan mindhárom oldalán belső menettel rendelkező idom, amely segítségével elágaztathatjuk a víz útját, cső vagy további idomok segítségével. Használatával könnyedén, egyszerűen és gyorsan létrehozhatunk akár kerti elosztócsapokat is. Szabvány meneteket találhatunk a horganyzott T-idom 1” BM mindhárom oldalán, ahova bármilyen külső menettel ellátott (akár KPE) idomot csatlakoztathatunk. A horganyzott T-idom 1” BM hideg és melegvízzel ellátott rendszerekhez ajánljuk a használatát.
Amennyiben bármilyen külső menetes idomhoz csatlakoztatnánk a horganyzott belső menettel ellátott horganyzott T-idom 1” BM-hez, minden esetben használjunk teflonszalagot vagy Loctite menettömítőt.

youtube

FP1301

Adatlap

Menet mérete
1"
Termék súlya: 0.235000 kg

Kapcsolódó termékek