10.000000 kg
Vakondháló 15x15mm  1x200m/tekercs 30g/m2 ( akár 159Ft/m2 )

Vakondháló 15x15mm 1x200m/tekercs 30g/m2 ( akár 159Ft/m2 )

Bruttó ár: 33 800 Ft
Nettó ár: 26614 Ft

28751


(Egységár: 169 Ft / méter)

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
3 1 400 Ft Legfeljebb 4 200 Ft
5 2 000 Ft Legfeljebb 10 000 Ft
Mennyiség

Vakondháló 15x15mm  1x200m/tekercs

Mennyiségi kedvezmények:

1-3 tekercs 169Ft/m2

3-5 tekercs 162Ft/m2

5-10 tekercs 159Ft/m2

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén kérje egyedi ajánlatunkat

Kérdése van a termékről?

Vakondháló 15x15mm  1x200m/tekercs 

Háló vastagsága 0,48mm

Háló vastagsága a csomópontokban 1,2mm

Háló szakítószilárdsága 3000N/m

Szakszerű fektetés esetén a vakondok nem tud keresztül ásni rajta ezáltal sok kellemetlenségtől szabadulunk meg. A vakond elleni hálót kb. 20 cm mélységben 15-20 cm átfedéssel kell fektetni. Fák, szegélyek, épületek, szegély nélküli szomszéd telek csatlakozásoknál a hálót a talaj szintjéig fel kell hajtani és földdel leterhelni.

Fák, bokrok utólagos telepítése sem jelent gondot, mert a vakondháló feletti termőréteg könnyen eltávolítható, a vakondháló ollóval vagy késsel vágható, így a növény gyökérzete számára szükséges gödör könnyen elkészíthető. Amennyiben bármely növényünk elpusztul a kertben, a helyén a vakondháló a megfelelő átfedések kialakításával könnyen utólag is javítható.

A vakondháló telepítése az öntözők működését, a növények fejlődését nem befolyásolja, fektetése egyszerű, bár precíz kivitelezést igényel.

- Biztosítja a vakond elleni védelmet 

- Egyszerű, szakmunkát nem igényel a lerakása (sokkal inkább precizitást)

- Hatékony védelmet biztosít a vakondok ellen

- Vegyszermentes, ami fontos tényező, ugyanis a vakond Magyarországon védett állat

- Anyagából adódóan hatalmas szakítószilárdsággal bír, ami strapabíróvá, valamint időtállóvá teszi

Mire jó a vakondháló?

A vakondok jelenléte, munkássága ellen a leghatékonyabb védekezési mód a vakondháló, amelynek további előnye, hogy teljesen humánus, tehát vegyszermentes.

További nem elhanyagolandó tényező a használatával kapcsolatban, hogy semmiféle káros hatással nincs a növények növekedésével kapcsolatban.

A kert rendezése, illetve automatizálása érdekében az első nagyon fontos lépés a vakond háló lerakása. Ez garantálja, a későbbiekben a vakondtúrások okozta szépséghibák kialakulását.

Hogyan használjuk a vakond hálót? 

Mielőtt a vakond elleni háló lefektetésre kerülne, érdemes a talajt kiegyenlíteni, a mindenféle egyenetlenségek ugyanis cseppet sem segítik a háló kiterítését, valamint annak későbbi hatékonyságát.

A vakondhálót érdemes 25-30 cm mélyen a talajba elhelyezni, így elkerülhetjük azt, hogy a későbbiekben az esetleges talajmunkák során megsérüljön a háló, amely következményeként már nem látná el tökéletesen a funkcióját.

Fontos, hogy a vakondháló kiterítése esetén, mindig fedésbe (15-20 cm) kerüljön le, így elkerülve az esetleges réseket, amely a vakondok számára újabb dúrási, rombolási lehetőséget teremtene.

Amennyiben utólag szeretnénk fákat, bokrokat telepíteni, az sem jelent gondot, ugyanis a vakondháló feletti földréteget könnyedén eltávolíthatjuk. Ezzel a lépéssel máris hozzáférhetünk a vakondhálóhoz, amelyet egy ollóval vagy késsel megvághatunk, így a telepített növény gyökérzetének máris megfelelő mélységet tudunk biztosítani.

A vakondháló rögzítéséhez érdemes vakondháló leszúró tüskét használni, amely kialakításának köszönhetően, erősen és stabilan fogja a hálót rögzíteni, ezzel kizárva annak elcsúszási, mozgási lehetőségét.

Hogyan rendelhető a vakondháló?

Webáruházunkban a könnyebb választás, valamint a jobb személyre szabhatóság végett, széles méretválasztékban találhatók meg a vakondhálók, és a hozzájuk alkalmazandó kiegészítők.

Műszaki adatok: 

Tekercs szélessége: 1 méter 

Tekercs hosszúsága: 200 méter

A hálón található rácsok átmérője: 15x15 mm 

Háló vastagsága: 0,48 mm

Háló vastagsága a csomópontokban: 1,2 mm

Háló szakítószilárdsága: 3000 N/m

Háló súlya: 30 g/m2

Színe: Fekete

Anyaga: HDPE (UV stabilizált)

youtube

rögzítő tüske 

28751
Termék súlya: 10.000000 kg

Kapcsolódó termékek