0.010000 kg
Csepegtető tüske labirintos hajlított 5/3 mm-es kapilláris csőhöz

Csepegtető tüske labirintos hajlított 5/3 mm-es kapilláris csőhöz

Bruttó ár: 25 Ft
Nettó ár: 20 Ft

IPS0301Q

Mennyiség

5/3 mm-es kapillárcsőhöz

- labirintusos szabályozással

Mennyiségi kedvezmény:

1-500 db 21Ft/db

500-1000 db 20Ft

1000 db felett 19Ft/db

Kérdése van a termékről?

Csepegtető tüske labirintos hajlított 5/3mm-es kapilláris csőhöz

Labirintuselemes csepegtető tüske hajlított

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Közvetlen a növény tövéhez tudunk öntözni, vízveszteség nélkül

- 5/3mm kapilláris csőhöz

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- UV-álló műanyag, hosszú élettartamú

- Szétszedhető, többször felhasználható

Termékleírás

A labirintus elemes csepegtető tüske egy új technológiás, professzionális megoldást nyújt. Labirintos hajlított kialakításának köszönhetően jobban megszűri a vizet. Viszont tiszta vizes öntözőrendszerekhez ajánljuk, mivel a tápoldat, műtrágya könnyen kiválhat, kicsapódhat, ezáltal könnyebben eltömítheti a csepegtető tüskét. Csatlakozása körmös, 90 °-ban hajlított, hogy a spagetticső ne törjön meg. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható. Csepegtetőgombával együtt használható.

Használata

A csepegtető tüske a csepegtető gombás öntözés egyik fő alkotó része. Használatával nincs felesleges öntözési terület, közvetlen az öntözni kívánt növény gyökeréhez tudjuk vezetni a vizet, így nem lép fel vízveszteség. Kiépítése gyors és egyszerű, ezáltal rengeteg időt spórolhatunk magunknak. A csepegtető öntözés további előnye, hogy csökkenti a növénybetegségek kialakulásának kockázatát. A csepegtető leszúró tüske kialakítása segít a vizet a növény tövéhez vezetni, továbbá hegyes vége könnyen leszúrható a talajba, ezáltal megfelelően rögzíteni tudjuk. A csepegtető tüske olyan öntözési területeken használható, mint a gyümölcsös, faiskola, fóliasátor, üvegház, mezőgazdasági terület, kiskert, sziklakert, de alkalmazzuk még balkonládák, cserepes növények öntözésére is. Legfőképp olyan öntözési területen használjuk, ahol nagy távolságban (pl.: több mint 100 cm) helyezkednek el a fák, növények vagy nem egyenlő távolságban helyezkednek el a fák, növények és közvetlen a növény tövéhez szeretnénk öntözni. Otthonunkban is praktikus, mivel nem kell meglocsolnunk, vagy ha elutazunk is biztosítva van a növények öntözése. Magasabb pontban lévő balkonládák, cserepes növények öntözése sem akadály, ha a csepegtető gomba nyomáskompenzált. Így nem kell felügyelni az öntözést, mivel az öntözőrendszer kiépítése után a csepegtetés gördülékenyen zajlik, akár automatizálhatjuk is a csepegtető öntözőrendszert.

Összeszerelése

Kiépítése gyors és egyszerű, ilyenkor a gerincvezetéket közvetlen ott fúrjuk meg, ahol a növény tövéhez el akarjuk vezetni a megfelelő vízmennyiséget és belenyomjuk az öntözőcsőbe a csepegtető gombát. A csepegtető gomba ellentétes oldalán lévő csatlakozásra húzzuk a megfelelő méretű kapillárcsövet, majd a kapillárcső végére jön a csepegtető tüske. A tüskét közvetlen az öntözni kívánt növény tövéhez szúrjuk le. Ahhoz, hogy egyszerre több ágon tudjunk csepegtető tüskével öntözni egy darab csepegtető gombáról, elérhető számos csepegtető pók 2-es vagy 4-es elosztóval. Netafim csepegtető gomba, Toro csepegtető gomba egyaránt összeilleszthető vele.

Az általunk forgalmazott, méretarányos termékek egyaránt kompatibilisek egymással. Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni csepegtető öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

 

 

IPS0301Q
Termék súlya: 0.010000 kg

Kapcsolódó termékek