Csepegtető tüskék kedvező árakon, netafim csepegtető tüske,

Csepegtető tüskék, pókok

Aktív szűrők

Csepegtető tüske kategória leírás

Mi az a csepegtető tüske?

A csepegtető tüske a csepegtető gombás öntözés egyik fő alkotó része. Használatával nincs felesleges öntözési terület, közvetlen az öntözni kívánt növény gyökeréhez tudjuk vezetni a vizet, így nem lép fel vízveszteség. Kiépítése gyors és egyszerű, ezáltal rengeteg időt spórolhatunk magunknak. A csepegtető öntözés további előnye, hogy csökkenti a növénybetegségek kialakulásának kockázatát. A csepegtető leszúró tüske kialakítása segít a vizet a növény tövéhez vezetni, továbbá hegyes vége könnyen leszúrható a talajba, ezáltal megfelelően rögzíteni tudjuk.

A csepegtető tüske többféle kialakításban érhető el széles kínálatunkban, nagy mennyiségben, állandó raktárkészleten, az év bármely szakaszában. Pár sorban bemutatjuk, milyen típusú öntöző tüske vásárolható meg és hogyan használjuk.

Netafim csepegtető tüske körmös 5/3 mm-es kapilláris csőhöz: Az egyik legközkedveltebb csepegtetőtüske, a Netafim világmárka terméke. Egyszerű körmös kialakításának köszönhetően kevésbé érzékeny a tápoldatok, műtrágyák kicsapódására, kiválására, így nem tömődik el. Csatlakozása körmös, 90 °-ban hajlított, hogy a spagetticső ne törjön meg. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható. Csepegtető gombával együtt használható.

Labirintuselemes csepegtető tüske egyenes: A labirintus elemes csepegtető tüske egy új technológiás, professzionális megoldást nyújt. Labirintos egyenes kialakításának köszönhetően jobban megszűri a vizet. Viszont tiszta vizes öntözőrendszerekhez ajánljuk, mivel a tápoldat, műtrágya könnyen kiválhat, kicsapódhat, ezáltal könnyebben eltömítheti a csepegtető tüskét. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható. Csepegtető gombával együtt használható.

Labirintuselemes csepegtető tüske hajlított: A labirintus elemes csepegtető tüske egy új technológiás, professzionális megoldást nyújt. Labirintos hajlított kialakításának köszönhetően jobban megszűri a vizet. Viszont tiszta vizes öntözőrendszerekhez ajánljuk, mivel a tápoldat, műtrágya könnyen kiválhat, kicsapódhat, ezáltal könnyebben eltömítheti a csepegtető tüskét. Csatlakozása körmös, 90 °-ban hajlított, hogy a spagetticső ne törjön meg. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható. Csepegtetőgombával együtt használható.

Hozamszabályzott csepegtető tüske 3l/h 3,2x0,9 mm kapillárcsőhöz: A hozamszabályozott csepegtető tüske 120 °- os kialakítású, a kapillárcső 3,2 x 0,9 mm 90 cm termékkel csatlakoztatható össze. Csepegtető gomba nélkül tudjuk használni, mivel a tüske hozamszabályozott, 3 l/h vízkijuttatási teljesítménnyel rendelkezik. A kapillárcsövet egyszerűen a kék színű csepegtető tüske tetejébe kell nyomni, a cső másik végét pedig az öntözőcső gerincvezetékbe csatlakoztatjuk.

Netafim spray tüske 12 l/h: Ezt a sárga színű, nagy vízhozamú 12 l/h spray tüskét főként konténeres növények öntözésére használjuk. A vizet közvetlen a növény tövére szórja. Csepegtető gomba nélkül tudjuk használni, mivel a tüske hozamszabályozott, 12 l/h vízkijuttatási teljesítménnyel rendelkezik. A kapillárcsövet egyszerűen a csepegtető tüske tetejére kell nyomni, a cső másik végét pedig az öntözőcső gerincvezetékbe csatlakoztatjuk egy 5/3 mm körmös csatlakozó segítségével. A lágyfalú, 5/3 mm kapillárcső fekete és lágyfalú, 5/3 mm kapilláris cső fehér típushoz egyaránt csatlakoztatható.

Hogyan használható a csepegtető tüske?

Csepegtető tüske csepegtető gomba és/vagy kapillárcső használatával lehetséges. A csepegtető tüske olyan öntözési területeken használható, mint a gyümölcsös, faiskola, fóliasátor, üvegház, mezőgazdasági terület, kiskert, sziklakert, de alkalmazzuk még balkonládák, cserepes növények öntözésére is. Legfőképp olyan öntözési területen használjuk, ahol nagy távolságban (pl.: több mint 100 cm) helyezkednek el a fák, növények vagy nem egyenlő távolságban helyezkednek el a fák, növények és közvetlen a növény tövéhez szeretnénk öntözni. Otthonunkban is praktikus, mivel nem kell meglocsolnunk, vagy ha elutazunk is biztosítva van a növények öntözése. Magasabb pontban lévő balkonládák, cserepes növények öntözése sem akadály, ha a csepegtető gomba nyomáskompenzált. Így nem kell felügyelni az öntözést, mivel az öntözőrendszer kiépítése után a csepegtetés gördülékenyen zajlik, akár automatizálhatjuk is a csepegtető öntözőrendszert. Kiépítése gyors és egyszerű, ilyenkor a gerincvezetéket közvetlen ott fúrjuk meg, ahol a növény tövéhez el akarjuk vezetni a megfelelő vízmennyiséget és belenyomjuk az öntözőcsőbe a csepegtető gombát. A csepegtető gomba ellentétes oldalán lévő csatlakozásra húzzuk a megfelelő méretű kapillárcsövet, majd a kapillárcső végére jön a csepegtető tüske. A hozamszabályozott tüskénél nincs szükségünk csepegtető gombára, itt a kapillárcsövet vagy a körmös csatlakozót rakjuk a gerincbe.

Ahhoz, hogy egyszerre több ágon tudjunk csepegtető tüskével öntözni egy darab csepegtető gombáról, elérhető számos csepegtető pók 2-es vagy 4-es elosztóval. Netafim csepegtető gomba, Toro csepegtető gomba egyaránt összeilleszthető vele.

Az általunk forgalmazott, méretarányos termékek egyaránt kompatibilisek egymással. Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni csepegtető öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

Csepegtető gombák, tüskék, kapillárcsövek kedvező áron raktáron gyors szállítással.Csepegtető tüskék nagy választéka,. Kedvező árak gyors szállítás raktárról. Öntözéswebárúház

Csepegtető tüskék, pókok