Horizontális többfokozatú többlépcsős szivattyúk öntözőrendszerekhez

Horizontális többlépcsős szivattyúk

Aktív szűrők

Horizontális többlépcsős szivattyúk leírás

A Cortex gyártó magas színvonalú, megbízható szivattyúi hosszú évek óta elérhető a magyarországi piacon, a legközkedveltebb szivattyúk közé tartozik. Kínai gyártmány, mely nem a tömegcikk kategória, főleg, hogy hosszú garanciális idővel rendelkezik és minden szükséges pótalkatrésze azonnal beszerezhető. Nem is csoda, hiszen ár- érték arányban és minőségben is megállja a helyét.

A Cortex PSR vízszivattyúk háztartási, mezőgazdasági és ipari célra egyaránt használható. Háztartási célra fúrt kút, ásott kút, ciszterna szivattyúnak is használható, legyen szó kerti öntözőrendszer, automata öntözőrendszer, veteményes, díszkert öntözéséről. Házi ivóvíz ellátáshoz is használhatjuk. Mezőgazdasági cél által szórófejes öntözés, mikroszórós öntözés, csepegtető öntözés, öntöződobok működtetéséhez, hagyományos öntözéshez egyaránt használható. Hidrofor tartállyal összeépítve ipari és házi vízellátó rendszerekbe is használhatjuk. Nyomásfokozásra alkalmas.

A Cortex márka különböző méretű és teljesítményű többlépcsős PSR vízszivattyúi kimagasló nyomásteljesítményű, 1 fázisú vagy 3 fázisú modellek is lehetnek. Magas minőségű saválló lapátokkal, illetve öntvényházzal rendelkeznek. Rozsdamentes acél járókerék, szűrő és tengely alkatrészei hosszú élettartamot biztosítanak. Diffúzor Noryl műanyagból készült. Tengelytömítése kerámia/grafit csúszógyűrűs tömítés. Legfőbb előnye, hogy gázos víz szivattyúzására is alkalmas, azaz ha a felszívott víz levegős azzal is megbirkózik. A Cortex PSR szivattyú tiszta víz és semleges kémia folyadék szállítására alkalmas, óvni kell olyan anyagoktól, amik megtámadhatják, koptathatják a szivattyú alkatrészeit. Tűz és robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmas! Szennyezett, homokos víz esetén mindenképp szükséges közegszűrő, homokszűrő, acélhálós szűrő vagy lamellás szűrő használata, ezzel növeljük a szivattyú élettartamát is. A szivattyút a felszínen kell elhelyezni, mindenképp védett, zárt helyen. Lábszelep használatával mélyről történő szivattyúzásra is alkalmas. Típusai: Cortex PSR-254M, Cortex PSR-255M, Cortex PSR-353M, Cortex PSR-354M, Cortex PSR-355T, Cortex PSR-453M, Cortex PSR-454M, Cortex PSR-454T, Cortex PSR-455T. Az M betű jelöli az egy fázisú, a T betű jelöli a három fázisú modelleket.

Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

 

Horizontális többlépcsős szivattyúk