Műanyag hosszú közcsavar (vágható) kedvező árakon.

Műanyag menetes hosszú közcsavar (vágható)

Aktív szűrők

Műanyag menetes hosszú közcsavar (vágható)

Hosszú közcsavar  műanyag, (vágható)

A Hosszú közcsavar műanyag, (vágható) (hidráns, vágható toldó, külső menetes hosszabbító szár) egy igazán sokoldalúan felhasználható öntözéstechnikai idom. A Hosszú közcsavar műanyag, (vágható) felhasználható akár szórófejek esetén, amennyiben a földfeltöltés esetén a szórófejek szint alá süllyedtek és szükség van azok kiemelésére. Bármilyen szintkülönbség áthidalására, tökéletes megoldást kínál a hosszú közcsavar műanyag, (vágható).
Anyagának is köszönhetően (műanyag), illetve a nevében is foglalt „vágható” jelző is arra utal, hogy könnyedén személyre szabhatjuk a Hosszú közcsavar műanyag, (vágható)  hosszúságát, akár egy egyszerű csővágó olló segítségével is.

Színe: fekete
Anyaga: UV álló műanyag

A Hosszú közcsavar műanyag, (vágható) akár szűkítettként is kaphatóak, amikor is két különböző méretű belső-belső menetes idom közé is könnyedén elhelyezhetjük.

A műanyag menetes idomok különféle menetes végződések és alkatrészek egymás közötti kapcsolatát, elágaztatását teszik lehetővé. A műanyag menetes idomok alkalmazhatósága több mint kiváló, ár/érték arányuk rendkívül jó.

 

Műanyag menetes hosszú közcsavar (vágható)