Hunter Pro állítható fúvókák legjobb áron - ontozeswebaruhaz.hu

Hunter Pro állítható fúvókák

Aktív szűrők

Hunter Pro állítható fúvókák

A Hunter Pro egy állítható szórásképű, esőztető spray fúvóka. Az új technológiás öntözés csúcsterméke. Amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

Hunter PRO állítható fúvókák jelölése: 4A, 6A, 8A, 10A, 12A, 15A, 17A

Minden állítható fúvókakülönböző színű, ezáltal könnyebb beazonosítani, például ha cserélni kell vagy csak egyszerűen karbantartani, tisztítani akarja a fúvókát.

Rugalmasan felhasználható, ilyen előny az állítható szögtartomány 0 °-tól egészen 360°-ig, így számos lehetősége van a terület pontos tervezéséhez. Egyszerűen tekerhető a fúvóka tetején lévő bordás perem, ezzel tudja beállítani a megfelelő szórásszöget. A beállítása külön szerszámot nem igényel. A szórástávolság minden fúvókánál fix, azaz meghatározott. Szélnek ellenálló, a nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését és egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak.

A Hunter PRO állítható fúvóka becsatlakozási mérete 1/2” belső menet. Ez megegyezik például a Hunter fix fúvóka, Hunter MP rotátor fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Pro-Spray, PSU), így könnyen kiváltható. Minden fúvóka része egy szűrőkosár, mely megakadályozza, hogy a szennyeződés eltömítse a Hunter fúvóka öntöző nyílását. Különböző méretű területek öntözésére alkalmas, az öntözési sugár minden fúvókánál meg van adva.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

Hunter Pro állítható fúvókák