0.110000 kg
Hunter Pro-Spray szórófejház, 10cm kiemelkedésű

Hunter Pro-Spray szórófejház 10cm kiemelkedésű

Bruttó ár: 699 Ft
Nettó ár: 550 Ft

330220

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
20 5% Legfeljebb 699 Ft
40 8% Legfeljebb 2 237 Ft
Mennyiség

Hunter Pro Spray szórófejház, PROS-04 10 cm kiemelkedésű

- Hunter Pro Spray 10cm kiemelkedésű szórófejház

- Fúvókacső kiemelkedése 10 cm

- A leggyakrabban használt hunter szórófejház

- 1/2" BM, belső menetes csatlakozás (alsó bekötésű)

- Hunter Pro Spray fúvókához, Mp Rotátor esőztető fúvókához

(bármely gyártó belső menetes Spray fúvókájához

vagy Mp Rotátor, Rotary fúvókájához használható)

Kérdése van a termékről?

Hunter Pro Spray szórófejház, PROS-04 10 cm kiemelkedésű

A Hunter PROS-04 egy 10 cm kiemelkedésű szórófejház, mely 1/2” belső menetes csatlakozással rendelkezik. A legerősebb, legsokoldalúbb kialakítású, az összes belső menetes Hunter fix fúvóka, Hunter spray fúvóka és Hunter MP rotátor fúvóka kompatibilis vele. Gyep, magasra nyírt gyep, kiskertek, bokrok, közterületek, nagyforgalmú helyek öntözésére használjuk.

A Hunter Pro-Spray 10 cm kiemelkedésű szórófejházba a fúvókát könnyedén ki lehet cserélni. A PROS-04 tetején egy szürke kupak van a fúvóka helyett, melyen egy kampó van, amivel könnyen ki tudjuk húzni a szórófejház középső részét, ezzel megkönnyítve az átmosását. A belső rész nagy teherbírású rugóval felszerelt az állandó visszahúzáshoz. A Pro-Spray bordázott háza és erős fedele ellenálló, nagy igénybevételre tervezett.

A Hunter Pro-Spray 10 cm kiemelkedésű szórófejház alsó becsatlakozása változatlan, azaz 1/2" belső menetes csatlakozású, ezért elegendő a régi szórófejházat kitekerni és mehet is a helyére az új. A Hunter PROS-04 szórófejházba visszafolyásgátló szelepet is rakhatunk, mely az alacsonyabb fekvésű fejek szivárgását akadályozza meg 3 méter szintkülönbségig. Használatával nem lesz tócsa a szórófejház körül, mely víztakarékossági szempontból fontos tényező, továbbá károktól és eróziótól is megóvja a talajt.

Könnyebb kezelhetőség, továbbfejlesztett fedele tartós használatot eredményez, a tömítés élettartama meghosszabbodik a Hunter Pro-Spray 10 cm kiemelkedésű szórófejháznak. Ez a tömítés csökkenti a szivárgást, így egy zónán belül több Hunter szórófej használatát segíti elő, megakadályozva, hogy szennyeződés kerüljön a rendszerbe. Az egybeöntött törlő tömítés vegyszereknek és klórtartalmú anyagoknak egyaránt ellenáll. Egyszerre több Hunter szórófej használatát teszi lehetővé egy zónán. Szennyeződésektől védett, így csökkenti a Hunter PROS-04 szórófejház beragadását.

Amennyiben a Hunter PROS04 szórófejház fúvóka csatlakozását le akarja zárni, kínálatunkban megtalálja a Hunter szórófej lezáró sapka fúvókamenettel terméket. A fúvókák szűrővel együtt szerelhetőek be a szórófejházba, de mindenképp előny az öntözőrendszerbe acélhálós szűrő vagy lamellás szűrő beszerelése a hatékonyabb vízszűrés érdekében.

 

Műszaki adatok:

Működési nyomástartomány: 1,0-7,0 bar

Szórófej alsó csatlakozás: 1/2" belső menet

Szórófejház kiemelkedése: 10 cm

Szórófejház teljes magassága: 15,5 cm

Szórófejház látható felület átmérője: 5,7 cm

 

Fúvóka csatlakozás: összes belső menetes fúvóka

A vízsugár kilépési szöge, öntözési tartomány, öntözési sugár, kijuttatott vízmennyiség: fúvókától függ

A Hunter Pro-Spray 10 cm kiemelkedésű szórófejház könnyebb szerelése érdekében válassza swing joint szórófejbekötő könyök 16 x 1/2” KM idomot, melyhez a speciális szórófej bekötő cső 16 mm méretben csövet tudja használni. A másik lehetőség az LPE könyök 16x1/2” KM használata, mely tokos gyorskötő idom. Ehhez a típushoz használható a PE öntözőcső 3,2 16 mm, LPE öntözőcső 6 bar 16 mm. A menetes részeknél teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral kell tömíteni. Minden terméket megtalál széles kínálatunkban!

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

330220

Adatlap

Menet mérete
1/2"
Kivitel
Spray
Kiemelkedés
10 cm
Termék súlya: 0.110000 kg

Kapcsolódó termékek