Rain Bird mágnesszelep , rain bird mágnesszelepek

Rain Bird mágnesszelepek

Aktív szűrők

Rain Bird mágnesszelepek 

Az öntözőrendszer lelke a mágnesszelep. Ezért fontos törekednie arra, hogy mindig a megfelelő minőségű és méretű mágnesszelepet válassza az öntözőrendszer vezérléséhez. A Rainbird termékcsalád régóta ismert márka, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart, hiszen mérnökei a tervezés során mindig szem előtt tartják, hogy egyszerű legyen a termékek telepítése, beállítása és használata. Fő előnye, hogy a mágnesszelepet meghibásodása esetén nem kell teljes egészében kicserélni, hiszen minden pótalkatrész elérhető javításához, melyet akár házilag is könnyedén végre tudunk hajtani.

Széles termékpalettájuknak köszönhetően akár kiskertre, parkokra, akár nagy ipari területek, sportpályák öntözőrendszerének vezérlésére keresünk mágnesszelepet, biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Elérhetőek 1”, 6/4”, 2” méretekben belső-és külső menettel egyaránt.

A Rain bird mágnesszelepek DV és HV szériák a legismertebb és legközkedveltebb típusok a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Megbízhatósága garantált, hosszú távon szolgálni fogja öntözőrendszere vezérlését. Elérhetőek átfolyásszabályzóval és anélkül. Kiemelkedő, hogy a DV széria felszerelt 9V szolenoiddal is elérhető. Üzemi nyomásuk 1- 10,4 bar. Az alap típusok 24 V szolenoiddal felszereltek. A Rain bird PGA széria nagy igénybevételnek kitett helyekre ajánlott, 6/4” és 2” méretekben. Részletesebb leírást a keresett mágnesszelepre vagy alkatrészre kattintva talál, a használatuk megismerését segítő videóval együtt. Rain Bird egy jó márka.

Rain Bird mágnesszelep

Rain Bird mágnesszelepek