Irritrol mágnesszelep , irritrol mágnesszelepek kedvező ár

Irritrol mágnesszelepek

Aktív szűrők

Irritrol mágnesszelepek

Az öntözőrendszer lelke a mágnesszelep. Ezért fontos törekednie arra, hogy mindig a megfelelő minőségű és méretű mágnesszelepet válassza az öntözőrendszer vezérléséhez. Irritrol termékcsalád régóta ismert márka, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart, hiszen mérnökei a tervezés során mindig szem előtt tartják, hogy egyszerű legyen a termékek telepítése, beállítása és használata. Fő előnye, hogy a mágnesszelepet meghibásodása esetén nem kell teljes egészében kicserélni, hiszen minden pótalkatrész elérhető javításához, melyet akár házilag is könnyedén végre tudunk hajtani.

Kiváló kiskertek, parkok, ipari területek, sportpályák öntözőrendszerének vezérlésére. Elérhető 1”, 6/4”, 2” vagy 3” belső és külső menettel átfolyásszabályzó nélkül vagy átfolyásszabályzóval egyaránt.

Az Irritrol Richdel széria a legismertebb és legközkedveltebb típus a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Megbízhatósága garantált, hosszú távon szolgálni fogja öntözőrendszere vezérlését. Elérhetőek 1”, 6/4” vagy 2” méretekben, átfolyásszabályzóval és anélkül egyaránt. Üzemi nyomásuk 0,7- 10 bar. 24 V szolenoiddal felszereltek, de le lehet cserélni 9V egyenáramú szolenoidra. Az Irritrol Century Plus mágnesszelepek 2” és 3” méretekben 0,7-14 bar üzemi nyomással rendelkeznek, átfolyásszabálzóval felszerelve. Részletesebb leírást a keresett mágnesszelepre vagy alkatrészre kattintva talál, a használatuk megismerését segítő videóval együtt.

irritrol mágnesszelep

Irritrol mágnesszelepek