Merülő szivattyúk Búvárszivattyúk kedvez ő árakon.

Merülő szivattyúk Búvárszivattyúk

Aktív szűrők

Merülő, búvárszivattyú 

A Leo Group Co. Ltd. és Acquaer gyártó magas színvonalú, megbízható szivattyúi hosszú évek óta elérhető a magyarországi piacon, a legközkedveltebb szivattyúk közé tartoznak. Kínai gyártmány, mely nem a tömegcikk kategória, főleg, hogy hosszú garanciális idővel rendelkezik és minden szükséges pótalkatrésze azonnal beszerezhető mindkét márkának. Nem is csoda, hiszen ár- érték arányban és minőségben is megállják a helyüket.

Számos típus elérhető a Leo búvárszivattyú és Acquaer kerti merülő szivattyú márkából is. A Leo szériája az XKS-250P, XKS-400P, XKS-750P és az Acquaer AKS-250PW, AKS-100PW típusainak erősített, műanyag háza van.

A Leo XSP-12, XSP-20 merülő szivattyú és az Acquaer EKS-550PSD, EKS-750PSD szériája egy magasabb minőségű, inox házas búvárszivattyú termékcsalád.

Akár háztartási célra, akár mezőgazdasági célra egyaránt használhatjuk. Legfőbb feladata, hogy a felszínre emeli a tiszta vizet, szennyezett vizet, apró részecskékkel rendelkező vizet az ásott kutakból, tartályból, medencéből, építési gödörből, pincéből, kerti tóból, egyéb mélyebb mederből. Árasztásos öntözésre is használható. Víz alatt működő merülő szivattyú, búvárszivattyú. A hozzá tartozó úszókapcsoló biztosítja a be- és kikapcsolását, hogy a szivattyú ne melegedjen túl, védi a szárazon futás ellen, továbbá vízszint emelkedés esetén automatikusan elindítja és üzemben tartja a merülő szivattyút. A tartófülbe való befűzéssel szabályozható a be és kikapcsolási szintmagasság Akár csapadék, akár tiszta víz vagy szennyezett víz kiemeléséről vagy semleges kémia folyadék kiszivattyúzásáról legyen szó, egyaránt elvégzi feladatát. Óvni kell olyan kémiai, káros anyagoktól, amik megtámadhatják, koptathatják a szivattyú alkatrészeit. Továbbá szemcsés, darabos szennyezett víztől is védeni kell. Tűz és robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmas! Kis nyomás jellemzi őket, így például szórófejes öntözésre nem alkalmas.

A hosszú élettartamát továbbá a megfelelő tömítések garantálják. Könnyű mozgatásához a tetejére szerelt markolat van segítségünkre, emellett maga a szivattyú nagyon könnyű. A termék tartozéka egy 90°-ban elfordítható könyök, mely használatával nem törik meg a búvárszivattyúhoz használt tömlő, továbbá a könyökön tömlőcsatlakozót helyeztek el annak érdekében, hogy a locsolótömlőt, slagot egyszerűen rá tudjuk csatlakoztatni. A minél ideálisabb vízhozam érdekében javasolt mindig a legnagyobb méretű tömlőcsatlakozást használni, mely 1” (25mm) átmérőjű, így nem lép fel súrlódási vízveszteség. Tápkábele is igen hosszú, összesen 10 méteres, mely rá van szerelve a készülékre.

Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

 

Merülő szivattyúk Búvárszivattyúk