Hunter Pro fix fúvókák legjobb áron - ontozeswebaruhaz.hu

Hunter Pro fix fúvókák

Aktív szűrők

Hunter Pro fix fúvókák

A Hunter termékcsalád széleskörű választékában megtalálhatóak a fix szórásképű esőztető spray fúvókák. Az új technológiás öntözés csúcstermékei, melynek négy főkategóriáját tartjuk kínálatunkban: Hunter fix szórásképű fúvókák, Hunter kis sugarú, fix szórásképű fúvókák, Hunter sávöntöző fúvókák, Hunter több sugárban öntöző fúvóka. Az amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

Hunter fix szórásképű fúvóka jelölései:

A szöget mindig egy betű jelöli:

v  Q betű: 90 ° (negyedkör)

v  H betű: 180 ° (félkör)

v  F betű: 360 ° (teljeskör)

A fix szórástávolságot mindig egy szám jelöli, ezt megtekintheti az adott fúvóka termékleírásánál.

Az állandó szórásképű fúvókákkal nagy pontossággal lehet sokféle alakú és méretű területet megöntözni.

Hunter kis sugarú, fix szórásképű fúvóka jelölései:

A szöget mindig egy betű jelöli:

v  Q betű: 90 ° (negyedkör)

v  H betű: 180 ° (félkör)

A fix szórástávolságot mindig egy szám jelöli, ezt megtekintheti az adott fúvóka termékleírásánál.

Kiválóak kis területek felülről öntözéséhez. Rendkívül pontos fúvókák túlöntözés ellen, mely kiválthatja a mikroszórófejeket.

Hunter sávöntöző fúvóka jelölései:

A betűk rövidítései a területre való elhelyezésnek.

v  LCS – négyzet bal sarokból

v  RCS – négyzet jobb sarokból

v  SS - négyzet középről

v  ES – négyzet szélközépről

v  CS – négyzet centrumból

A fix szórástávolságot mindig számok jelölik, ezt megtekintheti az adott fúvóka termékleírásánál.

A Hunter sávöntöző fúvóka keskeny gyepfelületek és növényfoltok pontos öntözésére a legideálisabb.

Hunter több sugárban öntöző fúvóka jelölése:

Elérhető még speciális, több sugárban öntöző fúvóka, mely a Hunter S-8A jelölést kapta. Ez a fúvóka 2,1-2,6 méterig állítható, kis vízmennyiséget kijuttató, ezzel megelőzve a túlfolyást bokroknál, cserjéknél, ágyásoknál.

Minden fix fúvóka különböző színű, ezáltal könnyebb beazonosítani, például ha cserélni kell vagy csak egyszerűen karbantartani, tisztítani akarja a fúvókát.

Általános leírás:

Rugalmasan felhasználható, érdemes az öntözendő terület belső részére vagy közepére telepíteni. Számos lehetősége van a terület pontos lefedéséhez. A beállítása külön szerszámot nem igényel. Az öntözési szögtartomány minden fúvókánál fix, azaz meghatározott. Az öntözési sugár állítható, 25 %-kal csökkenthető a fúvóka tetején található csavar tekerésének a segítségével. Hiába állítjuk az öntözési sugarat, a szóráskép akkor is fix marad. Szélnek ellenálló, a nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését és egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak.

A Hunter állandó szórásszögű spray fúvóka becsatlakozási mérete 1/2” belső menet. Ez megegyezik például a Hunter állítható fúvóka, Hunter MP rotátor fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Pro-Spray, PSU), így könnyen kiváltható. Minden fúvóka része egy szűrőkosár, mely megakadályozza, hogy a szennyeződés eltömítse a Hunter fúvóka öntöző nyílását. Különböző méretű területek öntözésére alkalmas.

 

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

Hunter Pro fix fúvókák