Csepegtető cső 20mm átmérővel legjobb áron- ontozeswebaruhaz.hu

Csepegtető cső DN20 mm

Aktív szűrők

Csepegtető cső DN20 mm

Precízen és pontosan, a legkisebb mértékű vízveszteséggel szeretne öntözni? Akkor válassza a csepegtető öntözést! Csepegtető csővel történő öntözés a mikro öntözés egyik fajtája, ahol is cseppenként juttatjuk el a vizet, közvetlenül oda ahova kell, az öntözendő növények gyökeréhez.

Számtalan előnye van a csepegtető öntözőrendszer kiépítésének: a víztakarékosság mellett, a roppant könnyű telepíthetőség, a minimális nyomásigény, a sokoldalú idomrendszer és persze a remek ár/érték arány. Webáruházunkban rendkívül kedvező csepegtető cső árak mellett a kompatibilis csepegtető cső idomokat is megtalálhatja!

Ebben a kategóriában található meg a csepegtető cső DN20 mm, a következő kiszerelésekben: 25m, 50m, 100m, 300m és 400m.

Vízáteresztési képesség lehet: 2l/h és 4 l/h vízáteresztő csepegő nyílásokkal (a feltüntetett l/h értékek, csepegtető nyílásonként értendőek).

A csepegtetési távolság megválasztásához az alábbi méretek érhetőek el: 20cm, 33cm, 50cm, 100cm, ha ettől eltérő távolságú csepegtető öntözőcső kivitel érdekelné, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csepegtető cső DN20 mm kínálatunkban szerepel a nyomáskompenzált öntözőcső is:

A nyomáskompenzált csepegtető csövek speciális csepegtető testekkel rendelkeznek hagyományos társaival szemben, így biztosítva azt, hogy a cső végén is ugyanakkora a nyomás (ezáltal a vízkibocsájtás), mint a cső elején.

A nyomáskompenzált csövekkel máris lehetővé tesszük a csepegtető öntözést, akár dombos, lejtős vidékeken is, ugyanis ezzel a technológiával az egyenletes vízkijuttatás garantált!

A webáruházunkban kapható Dynomac PC csepegtető csövek amellett, hogy nyomáskompenzáltak, további előnyük, hogy föld alá is fektethetőek.

A csepegtető csőben lévő csepegő testekben egy aprócska labirintusos rendszer van, egy belső szűrővel kiegészítve, amelynek köszönhetően a csőben haladó víz elveszíti nyomását és csepp formájában távozik a csepegtető elemen keresztül.

A csepegtetéssel történő öntözés nagyon széles körű használatot tesz lehetővé. Számtalan felhasználási móddal, legyen szó egy városi parkról, egy otthoni hobbikertről vagy akár mezőgazdasági célokról, mindenhol tökéletes megoldásként tekinthetünk rá.

A csepegtető cső rögzítését a talajhoz leszúró tüskékkel tudjuk kivitelezni, így meggátolva annak az esetleges elmozdulását. A csepegtető cső rögzítő tüskék szára karmokkal rendelkezik, a tüske teteje pedig egy ütést jól tűrő kiképzéssel rendelkezik, a stabil rögzítés így garantált.

Talajon rögzítő tüskék mérete lehet: 15cm, 22,5cm, 30 cm.

A csepegtető csővel történő öntözés előnyei:

- Telepítése egyszerű, nem igényel speciális eszközt, szaktudást

- Párolgási veszteség nélkül öntözhetünk, közvetlenül a növény gyökérzetéhez

- A levélperzselés, mint fogalom ez esetben kizárandó tényező, ezzel is csökkentve a növény gombák fertőzési veszélyét

- 1,1 – 1,5 bar nyomás elegendő a csőnek, ezért ejtő tartállyal is tökéletesen üzemeltethető

- Széleskörű idomrendszerrel rendelkezik, megkönnyítve a kivitelezést

- Univerzális felhasználási mód (pl. városi főterek esetén esztétikailag szinte észrevehetetlen)

- UV Stabil anyaga ellenáll a tápoldatok „káros” hatásainak

- Alacsony CV érték, ami miatt minimális a súrlódás és a nyomásveszteség

- ellenáll a mezőgazdaságban használt vegyi anyagoknak és műtrágyáknak

Csepegtető cső DN20 mm alkalmazási helyei:

Gyümölcstermesztés, szőlőültetvények, üvegházak, szántóföldi növények, üvegházak, hobbikertek öntözése

Öntözéswebáruház Youtube csatorna

Csepegtető cső DN20 mm