Leo periférikus szivattyúk nagy választékban kedvező árakon.

Leo periférikus szivattyúk

Aktív szűrők

Leo periférikus szivattyú

A Leo Group Co. Ltd. gyártó magas színvonalú, megbízható szivattyúi hosszú évek óta elérhető a magyarországi piacon, a legközkedveltebb szivattyúk közé tartozik. Kínai gyártmány, mely nem a tömegcikk kategória, főleg, hogy hosszú garanciális idővel rendelkezik és minden szükséges pótalkatrésze azonnal beszerezhető. Nem is csoda, hiszen ár- érték arányban és minőségben is megállja a helyét.

A Leo periférikus szivattyú főként háztartási célra használható. Kisebb hidrofor tartállyal, alacsony vízhozamú kutakhoz, kis kertek öntözésére vagy alacsony vízfogyasztású nyaralók, házak vízellátásra. Ipari használata során a Leo periférikus szivattyú alkalmas fröccsöntő gépek, gőzfejlesztők üzemelésére, emellett használhatjuk még keringető szivattyúként hideg és meleg vizes rendszerekhez egyaránt, nyomás alatt lévő hűtő és fűtő rendszerekbe. Nem használható magas gáz és levegőtartalmú víz esetén.

A Leo XQm 60 40/40, Leo XQm 80 60/70, Leo XKm 70-1, Leo XKm 80-1 különböző teljesítményű periférikus szivattyúk. A periférikus szivattyú tiszta víz és semleges kémia folyadék szállítására alkalmas, óvni kell olyan anyagoktól, amik megtámadhatják, koptathatják a szivattyú alkatrészeit. Tűz és robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmas! Szennyezett, homokos víz esetén mindenképp szükséges közegszűrő, homokszűrő, acélhálós szűrő vagy lamellás szűrő használata, ezzel növeljük a szivattyú élettartamát is. A periférikus szivattyút a felszínen kell elhelyezni, mindenképp védett, zárt helyen. Kialakítása modern: öntöttvas ház, rozsdamentes tengely és műanyag járókerék. Nyomásfokozásra alkalmas.

Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

Leo periférikus szivattyúk