Hunter Bubbler fúvókák legjobb áron - ontozeswebaruhaz.hu

Hunter Bubbler fúvókák

Aktív szűrők

Hunter Bubbler fúvókák

A Hunter bokoröntöző fúvóka állandó szórásképű, különböző méretű és alakú területek, ágyások, kertek öntözésére alkalmas. Számos típusban elérhető, melynek köszönhetően pontosan lehet velük öntözni. Amerikai nagyvállalatként ismert Hunter Industries a termék gyártója. Termékcsaládjai régóta ismertek, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart.

A Hunter bokoröntöző fúvóka ismert Hunter bubbler fúvóka vagy Hunter buborékos fúvóka néven is. Minden növény a megfelelő mennyiségű vizet kapja, nincs túlfolyás vagy pazarlás. Nyomáskompenzált típusa is van. Ez azt jelenti, hogy a vízkijuttatás egyenletes.

Összesen 5 típusra tudjuk felosztani a Hunter bokoröntöző fúvókát:

v  Több sugaras bokoröntöző fúvóka

Típus jelölése: MSBN

A szöget mindig egy betű jelöli:
Q – 90°
H – 180°
F – 360°

A fix szórástávolságot mindig egy szám jelöli, ezt megtekintheti az adott fúvóka termékleírásánál.
Minden fúvóka különböző színnel van jelölve a könnyebb beazonosítás érdekében.

v  PCN bokoröntöző fúvóka

Típus jelölése: PCN

A fix szórástávolságot mindig egy szám jelöli, ezt megtekintheti az adott fúvóka termékleírásánál.
Minden fúvóka különböző színnel van jelölve a könnyebb beazonosítás érdekében.

v  Két irányba szóró bokoröntöző fúvóka

Az 5-CST-B bokoröntöző fúvóka két irányba öntözi a területet.

v  PCB nyomáskompenzált bokoröntöző fúvóka

Típus jelölése: PCB

A fix szórástávolságot mindig egy szám jelöli, ezt megtekintheti az adott fúvóka termékleírásánál.
Két fajta öntözési képpel rendelkezik, a PCB-25 és PCB-50 csepegtető, míg a PCB-10 és PCB-20 esernyő szórásképpel rendelkezik.
A nyomáskompenzált fúvóka előnye, hogy egyenletes vízkijuttatást és állandó vízhozamot biztosít nyomástól függetlenül felszín felett.

v  AFB állítható vízhozamú bokoröntöző fúvóka

A Hunter AFB fúvóka állítható vízhozamú, csepegtető és esernyő szórásképpel is rendelkezik nyomástól függően.

 

Általános leírás:

Rugalmasan felhasználható, számos lehetősége van a terület pontos lefedéséhez. A beállítása külön szerszámot nem igényel. Az öntözési szögtartomány minden fúvókánál fix, azaz meghatározott. Az öntözési sugár adott, nem megváltoztatható. Szélnek ellenálló, a nagyobb vízcseppek minimalizálják a víz páraképződését és egyenletesebb vízkijuttatást biztosítanak.

A Hunter bokoröntöző fúvókák becsatlakozási mérete 1/2” belső menet. Ez megegyezik például a Hunter állítható fúvóka, Hunter MP rotátor fúvóka méretével, ezáltal ugyan abba a típusú szórófejházba kompatibilis (pl.: Pro-Spray, PSU), így könnyen kiváltható. Érdemes a magas kiemelkedésű, például a Hunter Pro-Spray 30 cm kiemelkedésű szórófejházat választani, ezáltal a fúvóka a növényzet fölé emelkedik, így hatékonyabban öntöz. Minden fúvóka része egy szűrőkosár, mely megakadályozza, hogy a szennyeződés eltömítse a Hunter fúvóka öntöző nyílását.

Legyen a terület egyenletes vagy felosztott, a méretek a legváltozatosabbak, a pontos öntözési lefedettséghez kínálatunkban minden terméket megtalál! Számunkra nincs lehetetlen! Szakértő kollégáink segítségét bármikor igénybe veheti, ingyenes öntözőrendszer tervezést biztosítunk! Az Öntözéswebáruház Youtube csatornán számos segítő videót talál a termékek megfelelő használatához!

 

Hunter Bubbler fúvókák