KPE mpe idomok, fittingek a KPE csövekhez. Öntözéswebáruház

KPE MPE egyenes toldó, tok x tok

Aktív szűrők

KPE MPE egyenes toldó  összekötő tok x tok

A KPE/MPE gyorskötő idomok az öntözőrendszerek kiépítésének megkönnyítésére szolgálnak. Használatukkal egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük az adott munkafolyamatot, legyen az elágaztatás, javítás, összekötés, toldás, lezárás vagy akár szórófej bekötés. Belső tömítésének (O-gyűrű) köszönhetően megbízható, tartós megoldást biztosít. Az idomok lehetnek tok-tok csatlakozásúak, tok-belső menet (BM) vagy tok-külső menet (KM) csatlakozásúak. A menetes részeket érdemes tömíteni teflon szalaggal vagy tömítőzsinórral. A szorítógyűrűs részeket nem igényelnek plusz tömítést. 

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Olcsó, gyors megoldás

- Hosszú élettartam

- Max. 10 barnyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

Használata:

Pl: A KPE/MPE tok x tok  toldó idom használatával két különböző méretű csövet tudunk összetoldani egymással. Minden KPE csőhöz a megfelelő méretű KPE/MPE idom csatlakoztatható (pl.: DN20 csőhöz a DN20 méretű idom).

Főbb tulajdonságai:

- KPE cső csatlakozás mérete: ….

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- Polietilén, UV-álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartam

- Max. 10 barnyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználhata

Összeszerelése:
A csövet az idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, fontos, hogy az O-gyűrűn áthaladjon. Ezután ráhúzzuk a fehér színű szorítógyűrűt és a tetejére az idom zöld színű tokját. Ezt kézzel (DN40mm-es méretig) vagy úgynevezett szorító kulccsal vagy szíjjal is meg tudjuk tenni. A szerelés akkor problémamentes, ha a KPE cső egyenesen és sorjamentesen van levágva, mivel így az könnyeben felszerelhető.

kpe egyenes toldó 25 mm

kpe egyenes toldó 32 mm

KPE MPE egyenes toldó, tok x tok