KPE gyorskötő idomok 16 báros csövekhez, hatalmas választéka

KPE gyorskötő idomok (16bar) csőhöz

Aktív szűrők

KPE gyorskötő idomok (16bar) csőhöz 

Széles választékban és kedvező áron elérhetőek kiváló minőségű KPE idomok 10-16 bar nyomásig. Gyors szerelhetőségének köszönhetően a beleépített roppantógyűrű segítségével könnyen alkalmazhatóak mezőgazdasági területek, parkok, fóliasátrak, üvegházak, kertek öntözőrendszerének kiépítéséhez. Ivóvíz hálózat kiépítésére kiváló választás. Anyaga polietilén, mely UV álló, így a KPE gyorskötő 16 bar idomok hosszú élettartamúak. Használatuk célja a kivitelezések megkönnyítése, hiszen az öntözőcsöveket könnyedén elágaztathatjuk, összeköthetjük, toldhatjuk, lezárhatjuk. Többféle méretben elérhetőek DN20-DN110 méretig. A KPE 16 bar gyors kötő idomok csak hideg vízzel használhatóak. A tokos részek nem igényelnek kiegészítő tömítést. A menetes csatlakozásokat érdemes teflonszalaggal vagy menettömítő zsinórral tömíteni. Az idomok szétszedhetők és több alkalommal újra felhasználhatók.

Elveszett a széleskörű választékban és bizonytalan abban, hogy mely méret Önnek a legmegfelelőbb? Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonos elérhetőségünkön, e-mailben vagy akár Facebook üzenetben. Szakértő kollégáink ingyenes szaktanácsadás és ingyenes öntözőrendszer tervezés esetén is rendelkezésére állnak.

Kövesse Öntözéswebáruház Facebook oldalunkat naprakész tartalmakért. Kövesse Öntözéswebáruház Youtube csatornánkat, ahol segítő videókat talál a termékek használatához.

KPE gyorskötő idomok (16bar) csőhöz