0.180000 kg
KPE T idom 32x1"KMx32 mm

KPE T idom 32x1"KMx32 mm

Bruttó ár: 956 Ft
Nettó ár: 753 Ft

10003033

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
11 15% Legfeljebb 1 577 Ft
31 20% Legfeljebb 5 927 Ft
Mennyiség

KPE T idom 32x1"KMx32 mm

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Olcsó, gyors megoldás

- Hosszú élettartam

- 10-16 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

Használata:

A KPE 16 bar tok x KM x tok T-idom használatával egy irányból egyszerre többfelé tudjuk elágaztatni a csövet, meg tudjuk osztani a víz útját.  A KPE 16 bar gyorskötőidom külső menetes részére egy belső menetes idomot tudunk csatlakoztatni.

Kérdése van a termékről?

KPE T idom 32x1"KMx32 mm

Főbb tulajdonságai:

- KPE cső csatlakozás mérete: 32

- Menet mérete: 1''  KM

- Könnyű, problémamentes szerelhetőség

- Hideg vízhez használható

- Olcsó, gyors megoldás

- Polietilén, UV-álló műanyag kötőelem

- Hosszú élettartam

- Max. 16 bar nyomásig

- Szétszedhető, többször felhasználható

 

 

Termékleírás:

A KPE 16 bar gyorskötő idomok az öntözőrendszerek kiépítésének megkönnyítésére szolgálnak. Használatukkal egyszerűen és gyorsan elvégezhetjük az adott munkafolyamatot, legyen az elágaztatás, javítás, összekötés, toldás, lezárás vagy akár szórófej bekötés. Belső tömítésének (O-gyűrű) köszönhetően megbízható, tartós megoldást biztosít. Az idomok lehetnek tok-tok csatlakozásúak, tok-belső menet (BM) vagy tok-külső menet (KM) csatlakozásúak. A menetes részeket érdemes tömíteni teflon szalaggal vagy tömítő zsinórral. A szorítógyűrűs részeket nem igényelnek extra tömítést. 

 

Összeszerelése:

 
A csövet az idomba mindig ütközésig nyomjuk bele, fontos, hogy az O-gyűrűn áthaladjon. Ezután ráhúzzuk a fehér színű szorítógyűrűt és a tetejére az idom kék színű tokját. Ezt kézzel (DN40mm-es méretig) vagy úgynevezett szorító kulccsal vagy szíjjal is meg tudjuk tenni. A szerelés akkor problémamentes, ha a KPE cső egyenesen és sorjamentesen van levágva, mivel így az összeillesztésnél biztos nem fogja felgyűrni és eldeformálni a tömítőgyűrűt. A cső levágásához használjunk csővágó ollót, majd csősorjázó segítségével formáljuk kúposra a cső végét.

Hibaelhárítás:

A KPE 16 bar gyors kötő idom általunk forgalmazott méreteihez elérhető pótalkatrészként KPE gumigyűrű, mely a tömítésért felel. Amennyiben segítségre van szüksége, hogyan tudja használni az idomot, tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videóinkat.

10003033

Adatlap

Csőátmérő szerint
32 mm
Termék súlya: 0.180000 kg

Kapcsolódó termékek