Leo centrifugál szivattyúk kedvező árakon, gyors szállítás nagy raktárkészlet.

Leo centrifugál szivattyúk

Aktív szűrők

Leo centrifugál szivattyú

A Leo Group Co. Ltd. gyártó magas színvonalú, megbízható szivattyúi hosszú évek óta elérhető a magyarországi piacon, a legközkedveltebb szivattyúk közé tartozik. Kínai gyártmány, mely nem a tömegcikk kategória, főleg, hogy hosszú garanciális idővel rendelkezik és minden szükséges pótalkatrésze azonnal beszerezhető. Nem is csoda, hiszen ár- érték arányban és minőségben is megállja a helyét.

Egyaránt használható a háztartás, ipar és mezőgazdaság terén. Ha ipari célra használjuk, ezen belül nyomásfokozáshoz, tűzoltáshoz, hosszú távú vízellátáshoz magas épületekben alkalmazzuk. Emellett használhatjuk még keringető szivattyúként hideg és meleg vizes rendszerekhez egyaránt, nyomás alatt lévő hűtő és fűtő rendszerekbe. Kerti öntözéshez akkor használjuk, amikor hosszútávú vízellátást szeretnénk biztosítani. Tartályokból, csatornákból, folyókból, medencékből való vízkiemelés esetén.

A Leo XC, Leo XG és Leo XH sorozatok centrifugál szivattyú, melyek számos típusban elérhetőek. Leo XCm 25/160A 250/38, Leo XCm 158-1 100-36, Leo XCm 170-1 170/36, Leo XGm 1B 275/160, Leo XHm 6B, Leo XH 5AM. A centrifugál szivattyú tiszta víz és semleges kémia folyadék szállítására alkalmas, óvni kell olyan anyagoktól, amik megtámadhatják, koptathatják a szivattyú alkatrészeit. Tűz és robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmas! Szennyezett, homokos víz esetén mindenképp szükséges közegszűrő, homokszűrő, acélhálós szűrő vagy lamellás szűrő használata, ezzel növeljük a szivattyú élettartamát is. A centrifugál szivattyút a felszínen kell elhelyezni, mindenképp védett, zárt helyen. Kialakítása modern: öntöttvas ház, rozsdamentes tengely és műanyag járókerék. Nyomásfokozásra alkalmas.

Amennyiben további segítségre van szüksége, hogyan tudja használni, kiépíteni öntözőrendszerét vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink segítenek. Bővebb leírást és összeszerelési útmutatót az adott termék leírásánál talál vagy tekintse meg az Öntözéswebáruház Youtube csatornáján található videókat, melyek segítenek az összeszerelésben, megfelelő használatban.

 

Leo centrifugál szivattyúk