Locsolótömlők slagok standard és csavarodás mentes tömlők

Locsolótömlők

Aktív szűrők

Locsolótömlők slagok

Kerti locsolótömlők slagok , standard locsolótömlők, csavarodás mentes locsolótömlők többféle méretben és hosszúságban kapható.

Csavarodásmentes, háromrétegű, hurkolt szöveterősítéssel ellátott tömlő, színes vagy transzparens – víztiszta – kivitelben.

Jó nyomástűrés jellemzi.

Öntözéstechnikai kiegészítőkkel kiválóan használható.

Méretek: 1/2”, 3/4”, 1”

Kiszerelés: 25 ill. 50 méteres tekercsekben

A locsolótömlők hasznos kiegészítői lehetnek az otthoni, háztáji öntözés, locsolás során. Rendkívül széles körű felhasználhatóságot biztosítanak amellett, hogy az ár/érték arányuk is igen kedvező. Webáruházunkban számtalan méretű, hosszúságú és minőségű variánsok közül választhatnak Vásárlóink.
A legkedvezőbb árú, de mégis jó minőségű locsolótömlők a standard zöld tömlők, egészen ½”-tól – 5/4”-ig terjed a méretválasztéka, a tekercsek hossza pedig 25 vagy 50 méteres lehet.
Minőségben a következő lépcső a prémium csavarodás mentes tömlő, ahol szintén ½”-5/4” méretskála áll a Vásárlók rendelkezésére, újfent 25 vagy 50 méteres tekercsméretben.


A locsolótömlők belső rétege algaálló bevonattal van ellátva, ezzel garantálva a hosszabb élettartamukat. A locsolótömlők tökéletesen alkalmasak arra is, hogy magasabb nyomástűrésű öntözéstechnikai kiegészítőkkel variálva használjuk.
A locsolótömlők nyomástűrő képessége: 8 bar, kivéve a Fitt Mint tömlőket (24 bar), illetve a Fitt Nts Jeans (30 bar) nyomástűréssel bír.
PVC alapanyaguknak köszönhetően, a tömlők hőmérséklettűrése -10 °C / +50 °C-ig terjed.
Ebben a kategóriában a locsolótömlőkön kívül hordozható tömlőkocsik is találhatók, amelyek használatával a mobilitás, a funkcionalitás és önmagában az egyszerű használat garantált!

Öntözéswebáruház youtube csatorna

locsolótömlő

Locsolótömlők