Rain Bird öntözésvezérlők akciók legjobb áron!

Rain Bird vezérlők

Aktív szűrők

Rain Bird öntözésvezérlők

Ez a termék a világszínvonalú Rain Bird öntözésvezérlők amerikai öntözéstechnikai nagyvállalat egyik kiváló automata vezérlő egysége, mely megbízhatóan és stabilan látja el a feladatát, az év minden egyes szakában. A cég sok évtizedes fennállása alatt rengetegszer újult meg és újította meg. Forradalmasította az öntözéstechnikai piacot, legyen szó akár a mezőgazdasági szektorról, akár az otthoni felhasználású öntözőrendszerekről. Ez a cég egyet jelent a minőséggel és innovációval, ami meg is látszik minden egyes Rain Bird öntözésvezérlők termékén. Legyen szó akár szórófejekről, akár a kontrollerekről, s bármely alkatrészről.
Az elmúlt évtizedek alatt a cég több száz szabadalmat nyújtott be és globális szinten a legtöbb országban megtalálható a Rain Bird öntözésvezérlők.
Vásárlóikat partnerekként kezelik, akiknek a folyamatos visszajelzései és újabb igényei alapján évről évre újabb nagyszerű ötleteket és zseniális mérnöki. Tervezési megoldásokat eszközölnek az öntözéstechnika világában.

A RAIN BIRD ESP-RZX8i típusnál kiemelkedően fontos szempontnak tartották a fejlesztés során, hogy annak kezelése, programozása és ellenőrzése különösen egyszerű és áttekinthető legyen. Nagy méretű LCD kijelző is ezt az egyszerű és áttekinthető kezelhetőséget hivatott elősegíteni. Ezen a kijelzőn egyszerre láthatjuk az összes zóna programját, egy időben. A zónákat külön képes kezelni a rendszer és minden egyes szelepet külön vezérel.

Csatlakoztathatunk hozzá rain bird időjárás érzékelőt is, mely által még intelligensebbé ás hatékonyabbá tehetjük a rendszert. Így ha az adott meteorállomástól, vagy rain bird esőérzékelőtől a computer jelet kap esős idő esetén (vagy adott típusnál fagypont alatt), akkor a rendszer leállítja az öntözést. Sok értékes vizet spórolva meg nekünk ezzel.

Az is nagy segítség ennél a terméknél, hogy külön elemek használatával elmenthetjük a programokat. Így nem ér minket kellemetlen meglepetés, mikor elmegy otthonunkban az áram. A rendszer ha megjegyzi a beállításokat, nem kell újraprogramozni azt egy esetleges áram kimaradás esetén.

Bátran ajánljuk hát ezt a kontrollert mindazoknak, akik egy sok zónát kezelni képes, beltéri vezérlőre vágynak, mely megbízhatóan és hosszú távon látja el feladatait.
rain bird öntözésvezérlők

Rain Bird vezérlők