Hunter mágnesszelep , hunter mágnesszelepek .Legjobb árakon!

Hunter mágnesszelepek

Aktív szűrők

Hunter mágnesszelepek

Az öntözőrendszer lelke a mágnesszelep. Ezért fontos törekednie arra, hogy mindig a megfelelő minőségű és méretű mágnesszelepet válassza az öntözőrendszer vezérléséhez. A Hunter Industries amerikai nagyvállalat. Hunter termékcsalád régóta ismert márka, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart. Fő előnye, hogy a mágnesszelepet meghibásodása esetén nem kell teljes egészében kicserélni. Hiszen minden pótalkatrész elérhető javításához, melyet akár házilag is könnyedén végre tudunk hajtani.

Széles termékpalettájuknak köszönhetően akár kiskertre, akár nagy ipari területek öntözőrendszerének vezérlésére keresünk hunter mágnesszelepek, biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Elérhetőek átfolyásszabályzóval vagy anélkül, 1” , 6/4”, 2” méretekben belső-és külső menettel egyaránt.

A Hunter mágnesszelep PGV széria a legismertebb és legközkedveltebb típus a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Megbízhatósága garantált, hosszú távon szolgálni fogja öntözőrendszere vezérlését. A PGV-100 1” belső menetes és külső menetes változata átfolyásszabályzó nélküli, míg a PGV-101 1” belső menetes és külső menetes változata átfolyásszabályzóval ellátott. Ezen kívül kaphatóak még nagyobb méretű típusok is, melyek szintén átfolyásszabályzóval felszereltek, amik a PGV-151 6/4” belső menetes és PGV-201 2” belső menetes mágnesszelep. Üzemi nyomásuk 1,5- 10 bar. 24 V szolenoiddal felszereltek. Részletesebb leírást a keresett hunter mágnesszelepek vagy alkatrészekre kattintva talál, a használatuk megismerését segítő videóval együtt. 

hunter mágnesszelep

Hunter mágnesszelepek