Acélhálós és lamellás szűrők különböző típusai.Legjobb áron!

Acélhálós és lamellás szűrők

Aktív szűrők

Acélhálós és lamellás szűrők 

A víz megfelelő közegszűrését acélhálós és lamellás szűrők használatával érhetjük el. Használatukkal megakadályozhatjuk a szennyeződések bejutását öntözőrendszerünkbe. Ezzel megakadályozva az eldugulást, eltömődést. A mikro szennyeződések letelepedését a csőrendszerbe, szórófejekbe, fúvókákba, mágnesszelepbe. Az acélhálós és lamellás szűrőket emellett használható még szivattyú után bekötve. Akár hálózati víz szűrése esetén is, mivel akár 8 bar nyomásig ellenáll.

Mindkét típus minőségi, erősített műanyagból készült, így ellenáll az időjárás változásoknak, különböző vegyszereknek és hosszútávon alkalmazható. Ár-érték arányban pedig több, mint megfizethető a rendszer védelméhez. A szűrőház könnyen szétszerelhető, egy menetes kupak lecsavarásával már hozzá is férhetünk a szűrőbetéthez. Szűrő tömítése beépített, így szétszedéskor nem esik ki belőle, cserélni sem szükséges.

Az acélhálós és lamellás szűrőkrendszerbe való beépítése külön szaktudást nem igényel. Amire figyelni kell, hogy a szűrőház lefelé álljon és egy rárajzolt nyíl segít, hogy megfelelő átfolyási irányba álljon.

youtube

 acélhálós és lamellás szűrők

Acélhálós és lamellás szűrők