Toro mágnesszelepek öntözőrendszerek kedvező árakon!

Toro mágnesszelepek

Aktív szűrők

Toro mágnesszelepek

Az öntözőrendszer lelke a mágnesszelep. Ezért fontos törekednie arra, hogy mindig a megfelelő minőségű és méretű mágnesszelepet válassza az öntözőrendszer vezérléséhez. A Toro termékcsalád régóta ismert márka, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart, hiszen mérnökei a tervezés során mindig szem előtt tartják, hogy egyszerű legyen a termékek telepítése, beállítása és használata. Fő előnye, hogy a mágnesszelepet meghibásodása esetén nem kell teljes egészében kicserélni, hiszen minden pótalkatrész elérhető javításához, melyet akár házilag is könnyedén végre tudunk hajtani.

Kiváló kiskertek öntözőrendszerének vezérlésére. Elérhető 1” külső menettel átfolyásszabályzó nélkül vagy átfolyásszabályzóval egyaránt

A Toro EZ-Flo Plus széria a legismertebb és legközkedveltebb típus a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Megbízhatósága garantált, hosszú távon szolgálni fogja öntözőrendszere vezérlését. Elérhetőek átfolyásszabályzóval és anélkül egyaránt. Üzemi nyomásuk 0,7- 10 bar. 24 V szolenoiddal felszereltek, de le lehet cserélni 9V egyenáramú szolenoidra. Részletesebb leírást a keresett mágnesszelepre vagy alkatrészre kattintva talál, a használatuk megismerését segítő videóval együtt.  

Öntözéswebáruház Youtube csatorna

Szelepakna

Toro mágnesszelepek

Toro mágnesszelepek