4.100000 kg
Szelepakna standard zárható tetővel

Szelepakna standard zárható tetővel (T)

Bruttó ár: 5 490 Ft
Nettó ár: 4323 Ft

120VBX

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
4 10% Legfeljebb 2 196 Ft
8 15% Legfeljebb 6 588 Ft
Mennyiség

Szelepakna standard zárható tetővel (T)

- Szelepakna szelepdoboz 45x35x30 
- mágnesszelepek elhelyezéséhez

Kérdése van a termékről?

Szelepakna standard zárható tetővel

Szelepakna standard zárható tetővel (T)

A szelepakna használata egy automatizált öntözőrendszer esetén elengedhetetlen. Az automatizálás során a mágnesszelepek és szerelvényeik védelme, elrejtése kihagyhatatlan fázisa a munkafolyamatnak, tervezésnek. A szelepaknák esztétikailag nem jelentenek „gondot”, ugyanis a lépésálló fűzöld színű tető kiválóan alkalmazkodik a viszonyokhoz, ezzel nem elrontva a kertünk szépségének látványát. A szerelvények védelme mellett hasznos a szelepakna szerepe abban is, hogy a rendezett összkép mellett, az idomok is rendezettek legyenek, így egyszerűsítve egy esetleges későbbi módosítást, bővítést.
Érdemes a szelepaknákat úgy elhelyezni, valamint a föld bemosódását elkerülni, hogy geotextíliával körbetekerjük a szelepaknát, így meghosszabbíthatjuk az élettartamát, valamint a szerelvényeket, mágnesszelepeket is védjük a külső behatásoktól.
Rendkívül mobil megoldást kínálnak a szelepaknák a szerelvények elrejtéséhez, nyugodtan használhatunk belőlük többet is, ha szükséges.
Kiegészítőként kaphatók az aknákhoz, tartalék fedelek, szelepház magasító modulok is, amelyek használatával további hasznos, a szerelvényeinknek védelmet nyújtó területet kapunk.

Szelepakna standard zárható tetővel (T) jellemzői

- alsó méret: 385 x 500 mm
- felső átmérő (fedél): 265 x 385 mm
- magasság: 295 mm
- taposás tűrő zöld tető
- 4 db mágnesszelephez vagy csaphoz javasolt
- kiváló ér/érték arány
- hosszú élettartam, az erősített anyagnak köszönhetően
- a standard méretű aknát közepes méretű kertekhez javasoljuk

Erősített, UV álló anyagból készül, amely egy csap, vagy mágnesszelep beszereléséhez elegendő helyet biztosít. A zöld, lépésálló fedele remekül rejtőzködik a fűben.
Ennek a terméknek a fedele zárható, tehát minden aknához tartozik egy kulcs. A tető nyitása-zárása ennek a kulcsnak a használatával történik, gyorsan, egyszerűen.

 

120VBX

Adatlap

Típus
Standard
Termék súlya: 4.100000 kg

Kapcsolódó termékek