K-rain mágnesszelep k-rain mágnesszelepek Garanciával.

K-Rain mágnesszelepek

Aktív szűrők

 K-Rain mágnesszelepek

Az öntözőrendszer lelke a mágnesszelep. Ezért fontos törekednie arra, hogy mindig a megfelelő minőségű és méretű mágnesszelepet válassza az öntözőrendszer vezérléséhez. A K-Rain mágnesszelepek termékcsalád régóta ismert márka, híres megbízhatóságáról és kiváló minőségéről. Élettartama több évig is kitart, hiszen mérnökei a tervezés során mindig szem előtt tartják, hogy egyszerű legyen a termékek telepítése, beállítása és használata. Fő előnye, hogy a mágnesszelepet meghibásodása esetén nem kell teljes egészében kicserélni, hiszen minden pótalkatrész elérhető javításához, melyet akár házilag is könnyedén végre tudunk hajtani.

Széles termékpalettájuknak köszönhetően akár kiskertre, parkokra, akár nagy ipari területek, sportpályák öntözőrendszerének vezérlésére keresünk mágnesszelepet, biztosan megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Elérhetőek 1”, 6/4”, 2” méretekben belső-és külső menettel egyaránt.

A K-Rain mágnesszelepek Pro széria a legismertebb és legközkedveltebb típus a hazai és nemzetközi piacon egyaránt. Megbízhatósága garantált, hosszú távon szolgálni fogja öntözőrendszere vezérlését. Elérhetőek átfolyásszabályzóval és anélkül egyaránt. Kiemelkedő, hogy a Pro-100 széria szennyezett víz esetén is használható. Üzemi nyomásuk 0,7- 10,3 bar. 24 V szolenoiddal felszereltek. Részletesebb leírást a keresett mágnesszelepre vagy alkatrészre kattintva talál, a használatuk megismerését segítő videóval együtt.

k-rain mágnesszelepek

K-Rain mágnesszelepek